Divoký západ už nakazil i Overwatch, novou hrdinkou je loupeživá Ashe
zdroj: tisková zpráva

Divoký západ už nakazil i Overwatch, novou hrdinkou je loupeživá Ashe

5. 11. 2018 13:36 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Westernová sezóna je v plném proudu a se svou kánoí do ní hupsl taky Blizzard. Novou hrdinku do Overwatche byste klidně mohli potkat v Red Dead Redemption 2, případně v nějakém westernu od Sergia Leoneho. Tedy kromě těch futuristických udělátek a motorky-vznášedla. Ashe je drsná banditka s opakovačkou, brokovnicí, svazkem dynamitu a velice nebezpečným robotickým pomocníčkem.

Její rolí na bojišti je udělovat co nejvyšší poškození, buď svými dvěma bouchačkami, nebo výbušninou, která nepřátele navíc zapálí. Díky upilované brokovnici taky dokáže pěkně poletovat ve vzduchu, protože výstřel ji odhodí o pořádný kus nazpět. Na tohle všechno i na její ultimátku, kámoše Boba (stylizováno jako B.O.B.), se můžete podívat v následujícím videu.

zdroj: Archiv

Je šikovné, jak Ashe dokáže během sekundy střídat rychlopalbu od boku a přesné zaměřování optikou, díky němuž se trochu přibližuje odstřelovačce Widowmaker. Je tak dost přizpůsobivá a zvládne si poradit s širokým spektrem odlišných situací. Navíc má Boba, který se po svém vyvolání chová jako samostatný hráč – rozběhne se, střílí jako turret, a dokonce dokáže sám zabírat kontrolní body.

Možná vás zajímá, jakou má Ashe historii, a Blizzard na vás samozřejmě myslí. První video se věnuje přímo bělovlasé loupežnici a jejímu problematickému dospívání, to druhé je pak plnohodnotný filmeček, kde se nová hrdinka utká s druhým kovbojem v Overwatchi – svým bývalým kolegou McCreem.

zdroj: Archiv

 

zdroj: Archiv

Nejnovější články