DLC pro GRID Autorsport mají podobu mini-datadisků a tematických balíčků s vozidly
zdroj: tisková zpráva

DLC pro GRID Autorsport mají podobu mini-datadisků a tematických balíčků s vozidly

15. 7. 2014 19:27 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Názory na závodní hru GRID Autosport se různí recenzi od recenze (v Levelu třeba hra dopadla podstatně hůře než v recenzi na Games), ale Codemasters je to jedno a tváří se, že titul jde dračku. Za mě fajn. Naproti tomu hráči se zase zajímají, jaké jsou konkrétní plány se slíbenými DLC balíčky, když už si řada z nich dopředu koupila za 30 euro season pass. Codies naštěstí nemlčí a v dalším blog postu své plány s DLC odhalili.

Codemasters plánují vydat celkem tři balíčky s novými vozidly a trojici mini-datadisků, které do hry přidají nové singleplayer kampaně společně s nabídkou nových tratí a vozidel jakbysmet.

Podrobnější informace o DLC s novými vozidly si zatím Codies nechávají pro sebe, ale fanoušci si leccos odvodí již z názvů: Best of British, Coupe Style a Road & Track.

O moc sdílnější nebyli tvůrci ani ohledně obsahu mini-datadisků s názvy Sprint Pack, Touring Car Legends Pack, Drag Racing Pack. Všechny tři vyjdou v období do teď do října tohoto roku pro všechny verze hry a přinesou zejména slíbenou singleplayer kampaň.

GRID Autosport zdroj: tisková zpráva

Krom vývoje nového obsahu pracují vývojáři na updatech, které odstraní chyby či nedostatky hry jako takové. Majitelé PC verze (a kvůli nedostatečnému výkonu konzolí zřejmě jenom oni) se tedy brzy dočkají patche, který do hry přidá zpětná zrcátka odrážející stav na trati za vámi v reálném čase, a od věci snad nebudou ani rozšířené možnosti nastavení ovladače. Oba dva prvky už se testují, patch by měl vyjít vážně brzy.

Tvůrci si též pohrají se sestavením playlistů. Vyslyší tím nářky hráčů, kterým se zdálo, že některé druhy závodů se v průběhu kampaně objevují jen zřídka. Po vydání updatu by se tak měly mnohem častěji objevovat GP klání a obecně dojde ke zvýšení nabídky tratí pro každou disciplínu.

GRID Autosport zdroj: tisková zpráva

Originál blog postu čtěte sami u Codemasters a na závěr jen dodám, že už nyní je k dispozici pro všechny verze hry speciální (a doposud nezmíněné) DLC Boost Pak za 3 eura, jehož zakoupení garantuje padesátiprocentní nárůst XP bodů v singleplayeru, zatímco v multiplayeru navýší DLC nejenom počet obdržených XP bodů na hráče, ale též na auto a garantován je i nárůst získaných peněz. Z čistě hráčského pohledu je to švindl, ale když za podobné DLC někdo chce utrácet peníze, je to jeho volba.

Nejnovější články