Do druhého Wolfensteina vpadl Gunslinger Joe, vydá se kosit nácky do vesmíru
zdroj: tisková zpráva

Do druhého Wolfensteina vpadl Gunslinger Joe, vydá se kosit nácky do vesmíru

15. 12. 2017 12:06 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Muž a jeho pes, to je vděčná dramatická dvojice objevující se ve spoustě různých dobrodružných příběhů. Nejinak tomu je v prvním DLC k Wolfenstein II: The New Colossus jménem The Adventures of Gunslinger Joe. Milý Joe, bývalý hráč amerického fotbalu, který se hodlá pomstít zlému německému důstojníkovi, ale nevlastní žádnou mrňavou čivavu, nýbrž obrovského, plamenometného panzerhunda.

Joeova cesta začne v rozbořeném Chicagu, ale skončí až někde ve hvězdách, protože nacisté, jak známo už z prvního dílu, mají úchvatně pokročilý vesmírný program. Základny na Měsíci a Venuši v 60. letech 20. století? Armstrong s Aldrinem se můžou jít bodnout. Nácky místo toho bodne Joe, protože ve videu se rozhodně nebojí fyzické konfrontace pěkně nablízko.

Velitel Rodrik Metze tak musí zemřít, protože Joea do otroctví nikdo uvrhávat nebude. Našemu hrdinovi k tomu pomůžou nové schopnosti jako lámání vazů místo Blazkowiczovy věrné sekerky a také nové zbraně, například malý ruční samopal, který se na chvíli mihne v traileru.

zdroj: Vlastní

Já s návštěvou DLC asi počkám, dokud v březnu nedojde ke zkompletování celého season passu The Freedom Chronicles. Tehdy dorazí třetí část pojednávající o americkém válečném hrdinovi Geraldu Wilkinsovi, a ještě předtím se 30. ledna pustí do akce agentka Tichá smrt. To všechno si můžete pořídit na Steamu za 25 eur, případně i s původní hrou v deluxe edici za 80 eur.

Nejnovější články