Do jakých titulů se můžete pustit s listopadovým PS Plus a Games with Gold?
zdroj: tisková zpráva

Do jakých titulů se můžete pustit s listopadovým PS Plus a Games with Gold?

2. 11. 2017 17:49 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Troufám si tvrdit, že minulou nabídku her „zdarma“ v rámci předplatného na konzolích PlayStation a Xbox vyhrálo s mírným náskokem Sony. Zatímco Microsoft nabídl skvělé Gone Home a The Turing Test na Xbox One a nadprůměrnou Medal of Honor: Airborne na Xbox 360, Sony se vytasila s kompletní kolekcí hororovky Amnesia a parádním Metal Gear Solid V: The Phantom Pain na PS4. V aktuálním měsíci je pak v mých očích jasným vítězem minulý poražený – Microsoft.

Začneme u PlayStationu, který jako hlavního tahouna listopadu propaguje spíše průměrné Worms Battlegrounds. Wormsíci byli vždy super gaučová plošinovka, ale tři roky starý díl do série nepřinesl nic nového, na což také doplatil. To druhá hra na seznamu si už vedla co do hodnocení o něco lépe, a díky svým tanečním kreacím je Bound poměrně neobvyklou adventurou stojící za pozornost.

Dalšími tituly v nabídce PlayStation jsou VR odbočka děsivého hororu Until Dawn: Rush of Blood, pátý díl adventury Broken Sword a Dungeon Punks pro PS Vita. Majitelé PlayStation 3 se dočkají R-Type Dimensions a Rag Doll Kung Fu: Fists of Plastic.

Worms Battlegrounds zdroj: tisková zpráva

To Microsoft začíná mnohem slibnějším úvodním titulem, kterým je poslední počin v arkádové sérii Trackmania s přízviskem Turbo. Tomu sekunduje pět let starý remake 21 let staré hry Nights into Dreams pro Xbox 360, který je dostupný do poloviny listopadu spolu s The Turing Test.

Ale tři hry jsou docela málo (z nichž na stažení dvou máte jen dva týdny), proto očekávejte od druhé poloviny listopadu další dva tituly. Prvním z nich je všech pět epizod adventury Tales from the Borderlands, která patří k tomu lepšímu od TellTale. V Microsoftu si zjevně řekli, že dobré hry je potřeba vyvažovat těmi špatnými, takže druhým titulem je velice podprůměrná střílečka Deadfall Adventures.

Tales from the Borderlands zdroj: tisková zpráva

Za mě osobně to Trackmania Turbo spolu s Tales from the Borderlands nandává Worms Battlegrounds a VR Until Dawn, ale příští měsíc se jazýčky vah mohou opět převrhnout na druhou stranu. A vy to třeba vnímáte obráceně. Každopádně je na obou strojích co hrát.

Nejnovější články