Do Rising Storm 2: Vietnam dorazili Australané, místo klokanů mají útočné helikoptéry
zdroj: tisková zpráva

Do Rising Storm 2: Vietnam dorazili Australané, místo klokanů mají útočné helikoptéry

28. 11. 2017 17:35 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

To, co vám před pár měsíci sliboval Aleš, se konečně stalo. Do multiplayerové střílečky Rising Storm 2: Vietnam dorazily australské a novozélandské síly, a krom vtipných přízvuků s sebou do džungle přitáhly i těžkou bojovou techniku. Ruční zbraně, vrtulníky, bombardéry… Jen bohužel žádné podomácku vyrobené plátové brnění po vzoru Neda Kellyho.

Základním stavebním kamenem australské armády je poloautomatická puška L1A1 SLR, ale ještě větší paseku by mohla nadělat její kulometná verze jménem L2A1 LMG. K té nádavkem dostanete ještě stojánek. Postarší, ale stále spolehlivý ruční samopal Owens zažil službu už ve druhé světové válce, takže možná radši zvážíte modernější variantu F1 SMG, na kterou lze přimontovat i bajonet.

Užitečně zní taky poloautomatická pistole Browning Hi-Power se zásobníkem pojímajícím 13 nábojů. A když nebudou stačit pistole a pušky, přijde čas na smrt z výšky. Bombardér Canberra je schopný provést efektivní kobercové bombardování, a na trochu detailnější destrukci nelze než doporučit útočnou helikoptéru Bushranger, která propůjčila jméno celému updatu.

zdroj: Vlastní

Dorazí i tři nové mapy. Long Tan navzdory názvu není krásná podlouhlá pláž, kde se pěkně opálíte. Západní síly se tu pokusí dobýt silnou obrannou pozici, a to během temné a rozbouřené noci. „Přidej se k armádě,“ říkali. Pcha! Rung Sac vás zase zavede do bažin a k finální bitvě ve staré indočínské pevnosti. No a Operace Forrest je obrovská mapa ve vlhkém prostředí plném farem, a dočkáte se tu těch vůbec nejdelších bojových vzdáleností v celé hře.

To všechno dostanou hráči Rising Storm 2: Vietnam zadarmo, a kdyby vás protinožci nalákali, můžete až do 1. prosince využít speciální slevy na Steamu. Tam se základní hra i její edice Deluxe momentálně nacházejí v padesátiprocentní slevě, takže za ně dáte 11 a půl, respektive 14 eur.

Nejnovější články