Do World of Warships vplouvají britské křižníky
zdroj: tisková zpráva

Do World of Warships vplouvají britské křižníky

20. 10. 2016 18:15 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Válečná akce World of Warships brázdí vody světových oceánů od září loňského roku, příznivcům Spojeného království a čaje o páté však ve hře stále něco přeci jen chybělo – zástupci britského námořnictva. Vývojáři z Lesta Studios ale od začátku říkali, že další národní flotily budou přibývat, a teď přišla řada na námořní velmoc a flotilu Jejího Veličenstva.

Námořní arzenál hry tak obohatí hned desítka válečných plavidel rozdělených do několika kategorií, celkem se však jedná o spíše menší a hbitější plavidla spadající do kategorie křižníků. Tisková zpráva tak například zmiňuje lodě typu Minotaur, Edinburgh, Black Swan či Leander. Právě Minotaur je špička britského námořnictva ve hře, lehký křižník z rané poválečné éry, čemuž odpovídá i Tier 10, do nějž je plavidlo zařazené.

Ve hře tak budou britská plavidla spíše plnit jednu roli, než že by pokrývaly celou škálu. Jsou rychlá, obtížně detekovatelná a skvěle fungují jako lovci torpédoborců. Mohou také okamžitě vyrazit k cíli, který máte obsadit a díky rychlosti a tomu, že je není snadné najít, mohou uspět tam, kde jejich konkurenti selžou.

Teď už si ale nenechte ujít ono nové video a nalaďte se na vlnu kapitána britské válečné lodi..

zdroj: Archiv

Nejnovější články