Drsná Karkulka z Woolfe - The Red Hood Diaries se vydala na Kickstarter
zdroj: tisková zpráva

Drsná Karkulka z Woolfe - The Red Hood Diaries se vydala na Kickstarter

5. 8. 2014 17:30 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Je hezké vidět v době bramborových salátů konečně dobře udělaný, smysluplný kickstarterový projekt. Woolfe - The Red Hood Diaries se poprvé ohlásila před měsícem, bez velkých detailů. Nyní se prezentuje v povedeném sedmiminutovém videu v rámci kickstarterové kampaně, která nechce vaše peníze proto, aby hra vznikla, ale proto, aby vznikla bohatší, než nyní dovoluje rozpočet. Vznikne totiž tak jako tak.

Belgické studio Grim tak předvádí svůj vlastní svět, v němž pohádkové postavy mají blíže k původním legendám a uvádí třeba případ Pinocchia, který byl původně docela zmetek, který kvůli tomu nakonec visel. Ve hře se předvádí i ve Woolfe - The Red Hood Diaries jako démonický boss. Právě s touhle burtonovskou atmosférou by hra mohla uspět a to jak na Kickstarteru, kde tvůrci požadují 50 tisíc dolarů, tak i v distribuci.

Zápletka se točí kolem Karkulky, která už nechce být jen obětí, kterou žere vlk, ale bere si sekeru a jde si to vyřídit s Woolfem, šéfem společnosti Woolfe Industries, která unáší lidi, podmanila si celé město svou armádou vojáků na klíček a hrozí, že obsadí celý svět. Woolfe - The Red Hood Diaries je v základu akční plošinovka s nemalým množstvím logických puzzlů a hlavně unikátní atmosférou a originálním vizuálním pojetím.

Pokud chcete Karkulce, která vám ve videu jasně říká, že radši, než uzavřít dohodu s čarodějnicí z lesa vezme vaše příspěvky a něco vám za to dá, přispět na bohatší dobrodružství, zamiřte na kickstarterové stránky projektu. Hra vjyde v první čtvrtině příštího roku na PC a s odstupem, po doladění verze, i na PS4 a Xbox One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články