Druhoválečná střílečka Heroes & Generals dostala největší update, zaměřuje se na vozidla
zdroj: tisková zpráva

Druhoválečná střílečka Heroes & Generals dostala největší update, zaměřuje se na vozidla

8. 10. 2018 15:41 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Vojenská vozidla, to nejsou zdaleka jen tanky! Free-to-play akční střílečka Heroes & Generals jich má přes 70 různých a všechna se dočkají minimálně drobného přepracování v dosud největším updatu za dva roky od vydání s názvem „Deploy! Drive! Destroy!“.

„Deploy! Drive! Destroy!“, tedy v překladu „Nasaď! Řiď! Nič!“ drží v letošním roce rekord minimálně v počtu vykřičníků použitých v názvu DLC. Dnes ale nejsme na lingvistickém kroužku. Tady se bavíme o hrách, vážení, takže si pojďme shrnout, proč že se to u Reto Moto tolik křičí.

Krom toho, že všem od vývoje praskly bubínky kvůli tlakové vlně protitankového granátu, má být update „Deploy! Drive! Destroy!“ tím vůbec největším v dvouleté historii onlinové druhoválečné akce Heroes & Generals. Zaměřuje se na všechny druhy vozítek, kterých je ve hře něco přes sedm desítek, a dodává jejich systému tolik potřebnou hloubku.

zdroj: Archiv

Nyní bude konečně záležet na tom, kam a čím nepřátelské vozidlo zasáhnete, protože Reto Moto implementovali systém plátování. Zároveň můžete mířit na kritické body, jako je palivová nádrž nebo motor, a nepřítele tím vyřadit z provozu, případně mu zlikvidovat zásobu munice, střílnu a omezit jeho palebnou sílu.

Vozy se budou chovat realističtěji, jízdní model více respektuje terén a kompletní předělávky se dočkala i veškerá fyzika kolem aut. A tanků. A letadel a sajdkár. Však si rozumíme. Terény museli vývojáři předělat na všech mapách, aby se ujistili, že na cestách se bude řídit jako na cestách, na trávě to víc klouže a do bláta můžete s trochou smůly zapadnout.

Mimo vozidel se zjednodušil systém nasazení do akce. Usnadní vám sestavení jednotky s kamarády, takže můžete hrát přesně s tím bratrstvem neohrožených, s kterým jste si to vždycky přáli. Update s pořadovým číslem 1.12 a tím zábavným názvem, který mě nedonutíte zopakovat, je už na serverech online. Celá Heroes & Generals je ke hraní zdarma, takže vám nic nebrání vyzkoušet ty nové tanky atd.

Nejnovější články