Dying Light vyjde ve speciální edici se všemi DLC a vylepšenou hratelností
zdroj: tisková zpráva

Dying Light vyjde ve speciální edici se všemi DLC a vylepšenou hratelností

8. 12. 2015 9:52 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Techland kuje železo dokud je žhavé a nenechává fanoušky svého úspěšného zombie sandboxu Dying Light vydechnout. Nejen, že se chystá rozsáhlý datadisk Following, ale v únoru vyjde i Enhanced Edition celé hry, v níž najdete veškerá rozšíření (včetně Following) a spoustu úprav obsahu, které učiní celkový dojem z hraní výrazně jiný, lepší.

Mezi změnami, které spadají mezi ona vylepšení najdete Legend systém, obtížnost Nightmare, systém Bounties, nové parkourové pohyby, nové pohyby nepřátel, kteří ještě dostanou vylepšenou AI, tedy pokud se jedná o lidi (u zombií toho není tolik co vylepšovat), nové zbraně, lepší zvuk, možnost upravovat HUD, lepší výkon na konzolích a celkové úpravy gameplaye.

zdroj: Archiv

V rámci Enhanced Edice dostanete celý Season Pass, samozřejmě včetně Be a Zombie módu a velkého datadisku Following. Enhanced Edice vyjde na PC, PS4 a Xbox One 9. února. Pokud hru už vlastníte, dostanete samozřejmě příslušná vylepšení zdarma (tedy logicky bez Season Passu, pokud jej nemáte).

Edice se vám představí i ve videu výše, ovšem tím audiovizuální přísun zombie materiálu nekončí. Techland vydali i jedenáct minut z hraní Dying Light: The Following, během nichž si uděláte dobrou představu o tom, jak rozsáhlý datadisk to bude a co vše nového se v něm objeví. Aby v tom nebyl takový chaos, Following vychází ve stejný den jako Enhanced Edice.

zdroj: Archiv

Nejnovější články