E3 2016: Co vás čeká a nemine na Games.cz
zdroj: tisková zpráva

E3 2016: Co vás čeká a nemine na Games.cz

12. 6. 2016 15:00 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Kdyby byla herní výstava E3 člověkem, zřejmě by se letos strašně zřídila, protože slaví 21. „narozeniny“, což v řadě států USA znamená, že je plnoletá, a může si dělat, co chce. A podle dosavadních indicií se zdá, že si E3 2016 svou plnoletost užije v solidním stylu. Softwarové firmy hodlají představit a hlavně ukázat řadu očekávaných her, hardwarové firmy předvedou nebo oznámí upgrady pro současné konzole. A tím vším se vás pokusme provést naším zpravodajstvím, které bude mít podobu v rámci E3 2016 speciálu článků, fotek a videí z Prahy, ale i přímo z Los Angeles. Začneme při tom už v neděli večer a v pondělí v noci, kdy se v LA odehrají první tiskové konference, které přinesou oznámení a trailery na hry jako Mass Effect: Andromeda nebo remaster Skyrimu.

Baráž tiskovek

Program hlavních tiskových konferencí a všech plánovaných pořadů najdete za tímto odkazem. V neděli od 22:00 to rozbalí EA, ve 4:00 ráno v pondělí pak Bethesda. Obě dvě konference budeme vysílat a komentovat živě, stejně jako všechny ostatní – v pondělí od 18:30 si můžete naladit přímý přenos tiskovky Microsoftu, v devět večer začne PC Gaming Show, v deset své chystané hitovky začne představovat Ubisoft, a v úterý ve tři ráno ukončí seriál tiskovek Sony. Tiskové konference bude moderovat Lukáš Grygar, kterého doplní ostatní členové redakce, a v případě tiskovky Sony ještě Petr Bulíř.

Studio E3 2016

Pokrytí tiskových konferencí je jedna věc, v následujícím týdnu vás ale čeká i další zpravodajství. Adam Homola s Danem Kremserem zprostředkují své dojmy přímo z Los Angeles pomocí fotek, článků i tweetů, které můžete sledovat buď na stránce E3 2016 speciálu, nebo FacebookuInstagramu a Twitteru.

S oběma redaktory také povedeme od úterý do pátku vždy ráno v 10:00 debaty v rámci pořadu „Praha volá“. Dozvíte se od nich dojmy přímo z místa konání E3 2016. Komentáře k oznámením nových her i hardwaru si pak od redakce i hostů včetně Miloše Bohoňka, Honzy Olejníka nebo Martina Roty můžete vyslechnout během speciálních E3 Fight Club podcastů, které budeme od úterý do čtvrtka vysílat vždy od 18:00.

Jedno místo vládne všem

Všechno výše uvedené můžete v průběhu týdne sledovat v dedikovaném E3 2016 speciálu, ve kterém si lze přehledně vyfiltrovat pořady a články od redakce z Prahy, ale i dojmy, fotky a jiné postřehy Adama a Dana z LA. V mezičase s námi můžete být v kontaktu nejenom tady v diskusích na Games.cz, ale též na našem FacebookuInstagramu a Twitteru. Ostatně, vaše postřehy na konto E3 můžete pro nás a ostatní čtenáře dostat do našeho Twitter feedu velmi jednoduše s pomocí hashtagu #gamescze3

Nejnovější články