EVE Online spustila s datadiskem Ascension i free to play systém
zdroj: tisková zpráva

EVE Online spustila s datadiskem Ascension i free to play systém

16. 11. 2016 11:55 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Ačkoliv je pro dosavadní hráče datadisk Ascension pro EVE Online důležitý, jeho klíčovou složkou je novinka, která osloví spíše ty, kteří o téhle rozsáhlé a náročné onlinovce teprve uvažují. Spuštěný totiž byl free to play model Clones States, který vám umožní hrát zdarma, ovšem ve verzi, která by se nejlépe dala označit jako nekonečný trial, z nějž můžete následně upgradovat účet na standardní.

V zásadě se dá říct, že pokud se pustíte do hraní free verze jako klon, budete mít k dispozici menší spektrum lodí, jen základní skilly, ale můžete se i tak pustit do budování své kariéry a nebo participaci na galaktické politice, která je asi největším lákadlem EVE Online. Více jsme o limitech "klon" účtu psali zde. Z tohoto typu účtu můžete kdykoliv zaplacením poplatků přejít na plnohodnotný účet a pokud přestanete platit, opět se vrátíte do výchozího stádia „klonu.“

Ascension ale přináší i novinky a vylepšení pro celkový hráčský zážitek. Mentoři jsou plně nadabovaní, uživatelské rozhraní snad zase o něco přehlednější, takže budete snáze rozdělovat skilly a řešit vybavení lodě. K dispozici jsou i nové lodě a další prvky, které stručně a názorně ukáže video níže. Pokud jste tedy po EVE Online vždy pokukovali, ale nechtělo se vám platit za občasné hraní, Clone States nabízí možnost, jak si hru osahat nad rámec standardního měsíčního trialu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články