Evropa vs Čína vs Japonsko v historické(?) battle royale RAN: Lost Islands
zdroj: tisková zpráva

Evropa vs Čína vs Japonsko v historické(?) battle royale RAN: Lost Islands

17. 10. 2019 12:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Ve věku zámořských objevů se spousta dobrodruhů plaví po moři s vidinou pokladů, ze kterých oči přecházejí. Když se na jeden ostrov vyplaví stovka podobně smýšlejících lovců, kteří se honí za jedinou truhlicí plnou zlata, je krveprolití nevyhnutelné. Jen jeden si s sebou odnese cennosti dávných dob, ale zbavení se soků bude jen jedna z mnoha překážek.

RAN: Lost Islands je další z řady battle royale her, která ale dokáže zaujmout grafikou, historickým zasazením a dalšími prvky, které rozhodně nenajdete v nejpopulárnějších hrách tohoto žánru. Například se – budete-li chtít – zúčastníte námořních bitev, kdy koráb ovládaný protivníkem počastujete salvou z děl. Nebo vlítnete po svých na jeho palubu a vyříkáte si to při šermířském souboji.

Dokonce se podíváte i pod hladinu (kde si rovněž zabojujete), protože právě tam se může v potopeném vraku skrývat jedno z několika vodítek k bájnému pokladu. Další hledáte v chrámech, jeskyních a různých ruinách. Bez znalosti lokace pokladu nemůžete vyhrát, stejně jako bez pořádného vybavení, takže počítejte s hledáním brnění, zbraní a nejrůznějších předmětů.

zdroj: Archiv

Na lov vyrazíte jako příslušník jedné ze tří frakcí – Evropa, dynastie Ming a japonský šógunát. Každá je dále rozdělená do tří tříd, které hře dodávají variabilitu svými unikátními zbraněmi a přístupy k akčním soubojům (dojde na chladné i palné zbraně).

I když se RAN: Lost Islands tváří jako historická hra, nechybí jí prvky fantasy. Můžete se vybavit artefakty odkazujícími se k bohům, kteří vás obdaří nadpřirozenou silou, abyste si snáz poradili s nepřáteli. A těmi nebudou jen ostatní hráči, ale i jiní přeživší na ostrově, mořská monstra, a co se přírodních živlů týče tak i tornáda a tsunami.

RAN: Lost Islands vyjde ještě letos v early accessu na Steamu.

Nejnovější články