Fallout 76 čeká velmi ambiciózní rok s novými módy, úkoly a událostmi
zdroj: tisková zpráva

Fallout 76 čeká velmi ambiciózní rok s novými módy, úkoly a událostmi

25. 2. 2019 11:19 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Minulý týden tomu bylo sto dní od spuštění problematického Falloutu 76. Za tu dobu došlo k mnohým vylepšením a opravám, zároveň i k dalšímu rozbíjení, které opět potřebuje opravy, které znovu něco rozbijí… Ale Bethesda se nevzdává a prozrazuje velké plány pro rok 2019.

Některé z největších problémů už jsou zažehnané, takže je načase potěšit hráčskou základnu nějakým tím obsahem zdarma, který ji udrží u obrazovek ideálně po celý rok. Konečně je k dispozici klasická road mapa, kterou naleznete níže.

Obrázek prozrazuje tři velké obsahové balíčky, které dorazí postupně na jaře, v létě a na podzim. První z nich nazvaný Wild Appalachia odstartuje už 12. března a naučíte se v něm pořádně vařit či pálit různé nápoje.

Fallout76_WildAppalachia_Roadmap_FINAL zdroj: tisková zpráva

Obsah tohoto balíčku bude postupně přibývat až do 7. května. Čeká vás nová událost karnevalu Fasnacht zahánějícího zimu, nový mód Survival, o kterém jsme víc psali zde, uskutečníte obchod mezi hráči pomocí automatů, objeví se obchodník s legendárními předměty, rozjedete sérii úkolů, ve kterých oddělíte skutečná monstra od mýtů a celou Wild Appalachia zakončí další série questů z hlubokých lesů.

Druhý balíček nazvaný Nuclear Winter vyjde v létě a i v jeho případě se můžete těšit na úplně nový herní mód, který změní pravidla pustiny od základu. Dále otevřete ty nejobtížnější vaulty a stanete se legendárními hráči po překročení padesáté úrovně, kdy se vaše postava resetuje s novými mocnými schopnostmi.

Fallout76_RoadMap_2018_02-21_FINAL zdroj: tisková zpráva

Poslední z představených balíčků zvaný Wastelanders dorazí na podzim. Půjde o největší, nejambicióznější update vůbec s novou hlavní příběhovou linkou, novými frakcemi, událostmi a dalšími funkcemi.

Fanoušci hry, kteří přetrpěli její nemalé porodní bolesti, se rozhodně mají na co těšit a my ostatní jednoho dne možná dostaneme chuť se do Falloutu 76 vrátit.

Nejnovější články