Fallout 76 dostane NPC a battle royale
zdroj: tisková zpráva

Fallout 76 dostane NPC a battle royale

11. 6. 2019 19:06 | Novinky | autor: Jan Slavík |

Pokud jste z nějakého důvodu vydrželi hrát Fallout 76, můžete se radovat. Bethesda se domnívá, že stojí za to se o titul dál starat, a na své tiskové konferenci oznámila, co ho čeká během druhého roku jeho existence.

Hra dostane balík obsahu s názvem Wastelanders. Klíčový prvek je návrat ostatních přeživších, což volně přeloženo znamená existenci NPC. Jinými slovy: Tvůrci se po roce odhodlali opravit kardinální designový přešlap původní hry a místo toho, aby to provedli potichu a se sklopenýma ušima, s tím vyrukují jako s bombastickou novinkou. Člověk se nemůže ubránit úvaze, kolik zaměstnanců Bethesdy asi sedělo v publiku, když se podobně tragikomické oznámení dočká nadšeného výskotu. NPC! A půjde s nimi mluvit!

Krom toho přijde ještě standardní příděl nových zbraní a výbavy, nové úkoly, přídavek k hlavní dějové lince a podobně. Majitelé původní hry navíc obdrží celý update zdarma. Aspoň že tak.

zdroj: Archiv

Druhá velká novinka je pak battle royale mód Nuclear Winter. Dvaapadesát hráčů rozdělených do čtyřčlenných čet na zmenšujícím se bojišti, kde na vás krom PvP rozmíšek čekají i monstra a stavění opevněných kempů.

V traileru si můžete vychutnat kreativní využití starého hudebního hitu Ring of Fire od Johnnyho Cashe a... To jsou zhruba všechna pozitiva, která mě napadají. Chápe-li někdo, proč zvolit battle royale zrovna ve Falloutu 76 namísto některého z bohaté nabídky konkurenčních titulů, v nichž je boj dokonce i zábava, sem s tím.

zdroj: Archiv

Nejnovější články