Fallout připomínající RPG Krai Mira vyjde ve vylepšené Extended verzi
zdroj: Vlastní foto autora

Fallout připomínající RPG Krai Mira vyjde ve vylepšené Extended verzi

20. 2. 2017 17:00 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Tvůrci ze studia TallTech vyrukovali se svým postapokalyptickým RPG Krai Mira v červenci loňského roku. Šlo de facto o jeden velký hold prvním dvěma Falloutům a i když hra nebyla nějaký průšvih, mušek v ní bylo víc než dost. Nicméně právě opravdu těchto chyb a další obsah přinese vylepšená verze Extended Cut, jíž můžete očekávat 4. dubna.

Nová verze hry se dá shrnout jako poučení se z výtek hráčů. V první řadě se tak připravte na mnohem přehlednější uživatelské rozhraní, interaktivní nápovědu, přepracovaný styl inventáře a další kosmetické úpravy, které mohou velmi výrazně zlepšit celý prožitek z hraní. K tomu si přičtěte mnohem více dialogových možností a také chytřejší nepřátelskou umělou inteligenci.

Dá se říci, že toto jsou kvalitativní změny. Extended Cut přináší ale i kvantitativní. K nalezení budou nové zbraně, nové předměty, lepší a vzácné zbroje, léčiva apod. Ve hře se objeví nové lokace jako klášter, katakomby, experimentální laboratoř a další. Nu a především, po dokončení příběhu můžete pokračovat ve zkoumání postapokalyptického Krymu.

zdroj: Archiv

Pokud vás tedy lákal návrat do doby, kdy Fallout znamenal izometrický pohled, ale nebyli jste si jisti kvalitou Krai Mira, zapište si do kalendáře 4. dubna, kdy bude nová verze k dispozici na Steamu. Platí to ale i pro ty, kteří se nedostali přes neobratnost uživatelského rozhraní, bugy a nebo nedostatečně odladěné herní koncepty. To vše by Extended Cut měla opravovat.

Nejnovější články