Fanouškovský remake hororu P.T. si můžete zahrát na PC
zdroj: tisková zpráva

Fanouškovský remake hororu P.T. si můžete zahrát na PC

3. 8. 2015 14:13 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

29. duben se černým písmem zapsal do kalendářů velkého množství fanoušků hororů – tehdy z PSN v tichosti zmizel hratelný teaser na k ledu uložený projekt jménem Silent Hills – vysněný projekt Hidea Kojimy, který se do něj pustil ve spoupráci s režisérem Guillermo del Torem. Prozatím se zdá, že projekt je mrtvý. Fanoušci však plakat ještě tak úplně nemusí a spolu s nimi ani ti, kteří neměli možnost si tuto hratelnou demoverzi na PS4 vyzkoušet. Nadšenci totiž vydali PuniTy – PC verzi P.T., která, jak název napovídá, běží na enginu Unity.

O úplný remake jedna ku jedné se však nejedná – některé hádanky chybí, jiné jsou lehce předělané a od začátku lze vidět přítomnost baterky, i tak se ale jedná o perfektní ukázku toho, co v rámci E3 minulého roku vyděsilo spousty hráčů a co jim také patřičně zamotalo hlavu. Ne okamžitě totiž bylo jasné, že se jedná o ukázku dalšího (a dnes již bohužel k ledu uloženého) dílu Silent Hill.

Přečíst si o více než stovku hodin trvajícím vývoji této demoverze si můžete na oficiálním blogu, kde také najdete i odkaz ke stažení. Níže se také můžete podívat na video a sami si tak udělat obrázek o tom, nakolik se tento projekt přiblížil svému děsivému originálu.

Nejnovější články