„Fantasy Age of Empires“ strategie Bannermen se chystá do otevřené bety
zdroj: tisková zpráva

„Fantasy Age of Empires“ strategie Bannermen se chystá do otevřené bety

1. 2. 2019 13:55 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Z dálky sice tento titul vypadá jako možný čtvrtý díl historické strategické série Age of Empires, ale po bližším ohledání zjistíte, že svět realtimové strategie Bannermen je na rozdíl od historického zasazení protkaný kouzly. Novinka s příjemným závanem minulosti vychází již koncem aktuálního měsíce, ale ještě předtím si ji můžete vyzkoušet v otevřené betě.

Jediné, co pro svou účast v betě musíte udělat, je poskytnout svůj email autorům hry z Pathos Interactive na jejich oficiální stránce. Pak už jen stačí mít čas v rozmezí od 8. do 10. února a vyzkoušet si základy hry Bannermen bez tahání kreditky.

Otevřená beta vás nechá nakouknout do příběhové kampaně poté, co si projdete tutoriálem, ale dovolí vám vyzkoušet i skirmishe proti počítači i živým hráčům, a dokonce se počítá s onlinovým multiplayerem s hodnocenými zápasy.

zdroj: Archiv

Plná hra vyjde na počítačích 21. února a zahrne v sobě výše zmíněné módy v plnohodnotné podobě. V případě multiplayeru to znamená souboj až osmi hráčů, v případě příběhové kampaně tažení Lorda Berriana napříč zemí Valtoria s cílem porazit zlého Lorda Karthora. Připravte se na spoustu nových jmen, a snad také na dobrou hru.

Nejnovější články