Fantasy RPG Earhtlock přináší tahové souboje v pohádkovém prostředí
zdroj: tisková zpráva

Fantasy RPG Earhtlock přináší tahové souboje v pohádkovém prostředí

3. 11. 2016 15:16 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Od září můžete na Xbox One, PC a Macu hrát nenápadné, ale rozhodně zajímavé fantasy RPG Earthlock: Festival of Magic (oficiální web). Za připomenutí stojí Kickstarter, kde svého času tvůrci žádali o příspěvek na její dokončení. To se podařilo a byť je hra naproti původním plánům zatím k dispozici pouze na zmíněné platformy, pořád je v plánu i vydání na PS4 a Wii U. Že Earthlock stojí za pozornost, ukazují jak pozitivní reakce hráčů, tak i trailer na hru, který blíž představí její pohádkový styl.

Umbra je planeta, která se přestala otáčet, což znamená, že její přírodní podmínky jsou občas opravdu kruté. Hlavní hrdina Amon patří mezi ty, kteří přežívají na poušti, ale na cestu napříč celou Umbrou jej zavede setkání s podivuhodným tvorem. Právě putování po tomto barvitém světě a rekrutování nových postav je tím hlavním, čím vás vedle tahových soubojů hra láká. Kromě nich počítejte i s craftingem, stromy schopností a další klasické propriety RPG říznutých tahovou strategií.

zdroj: Archiv

Jedná se o první velký projekt studia Snowcastle, který na něm pracoval čtyři roky a výsledkem je pohádkově zabarvený svět jménem Umbra. Nicméně pohádka neznamená dětinskost nebo snad nízkou obtížnost. Bitvy a souboje jsou ve hře náročné a umí, tedy alespoň dle slov autorů, potrápit i ty nejnáročnější hráče. Celkem hra nabízí i více než třicet hodin zábavy a za sympatickou cenu (zhruba 800 korun) tak může být zajímavým lákadlem pro fandy tahových fantasy RPG.

 

 

Nejnovější články