Far Cry 5 vás v budoucnu pošle do Vietnamu i do vesmíru
zdroj: tisková zpráva

Far Cry 5 vás v budoucnu pošle do Vietnamu i do vesmíru

4. 2. 2018 9:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

Far Cry 5 vyjde 27. března a už od jeho oznámení je jasné, že nepůjde o hru, u níž dohrajete kampaň a uložíte jí do poličky. Ubisoft ji bude podporovat řadou dodatečného obsahu. Právě ten teď představil, nebo lépe řečeno jen naznačil. Plnohodnotného představení se dočkáme brzy, ale teď už například víme, že se v jednom z DLC podíváme na Mars, kde se bude bojovat proti vesmírným pavoukům. Vážně.

Season pass bude součástí Far Cry 5 Gold Edition a na všech třech platformách (PC, PlayStation 4, Xbox One) bude samozřejmě dostupný i samostatně. V prvním DLC v rámci season passu jménem Hours of Darkness se vydáte zpátky v čase. Konkrétně do Vietnamu, kde se postavíte proti vojákům Národní fronty osvobození Jižního Vietnamu, známým spíše jako Việt Cộng.

Druhý přídavek ponese originální název Dead Living Zombies a budete v něm čelit hordám zombíků v řadě scénářů jako vystřižených z béčkových filmů. Posledním DLC v rámci season passu bude Lost on Mars, v němž skutečně opustíte Zemi a rozdáte si to s pavouky přímo na Marsu.

zdroj: Archiv

Jestli se budou vývojáři snažit tato tři podivná dobrodružství nějak zasadit do děje hlavní hry, nebo jakýkoliv pokus o kontext poletí z okna, se teprve dozvíme. Minimálně ten Mars zní hodně divoce, ale kdyby se z něj vyklubalo něco, jaké svého času Blood Dragon, nebyl bych vůbec proti.

Ubisoft si pro majitele season passu připravil ale ještě jeden menší bonus. Tím je pravděpodobně nejoblíbenější díl série, Far Cry 3. K tomu se dostanou všichni majitelé season passu a Far Cry 5: Gold Edition čtyři týdny před svým vlastním vydáním na současné generaci konzolí, kde hra vyjde jako Far Cry 3: Classic Edition. Pokud si zakoupíte season pass nebo Far Cry 5 Gold Edition na PC, dostanete zadarmo regulérní Far Cry 3.

FCZ_KEYART_SeasonPass_RGB_1517573847 zdroj: tisková zpráva

Pod přízviskem Classic Edition se ale neskrývá žádný remake či remaster, nebo o něm alespoň Ubisoft šikovně mlčí. Z traileru to nicméně na žádný grafický upgrade nevypadá a tisková zpráva také nezmiňuje žádná vylepšení, tudíž půjde nejspíš o obyčejné staré (dobré) Far Cry 3.

zdroj: Archiv

Nejnovější články