Farming Simulator 15 oslavuje vydání konzolové verze zemědělským videem
zdroj: tisková zpráva

Farming Simulator 15 oslavuje vydání konzolové verze zemědělským videem

19. 5. 2015 15:37 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Armáda traktorů na obrázku u článku a následující video oznamují jediné – švýcarský Farming Simulator 15 dnes vychází na konzolích a dává o sobě vědět se vší pompou a slámou. Konzolový záběr Farming Simulator 15 přitom není vůbec malý – hra vychází na Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 a PS4. Na konzolích nové generace se navíc hráči mohou těšit na kooperativní multiplayer.

Video láká na otevřenou krajinu, krásné západy slunce, spoustu obilí a ještě větší množství možností. Můžete odchovat vlastní dobytek, projet se v obrovském množství strojů, obchodovat se zbožím a dokonce se hráči dočkají i něčeho nového. Řeč je o přidané hodnotě v podobě kácení dřeva, k čemuž jsou samozřejmě k dispozici nové vozy a nástroje.

Ty budou moci hráči protáhnout v krajinném rázu severní Ameriky a Evropy, a to rovnou na stovkách akrech herního světa. Vyzkoušet si své farmářské schopnosti můžete na více než stovce kusů techniky od více jak 40 výrobců. Pokud je tedy zemědělstvím a práce na statku vaším šálkem kávy a konzole vám slámou nezarůstají, s chutí do toho. Na PC tento titul stihl oslovit již více jak milion hráčů.

zdroj: Archiv

Nejnovější články