FIFA 18 bude zdarma rozšířena o Mistrovství světa v Rusku
zdroj: tisková zpráva

FIFA 18 bude zdarma rozšířena o Mistrovství světa v Rusku

2. 5. 2018 14:09 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

14. června to vypukne. Celý fotbalový svět se zblázní a strhne s sebou i velkou část toho nefotbalového, protože v Rusku zazní startovní hvizd Mistrovství světa 2018. Největší fotbalová hra současnosti u toho megamilionového tyátru samozřejmě nemůže chybět. FIFA 18 vydá koncem května update zdarma pro všechny majitele hry, který do hry přidá celý turnaj, a navíc rozšíří i oblíbený (a v Belgii dost možná nelegální) mód Ultimate Team.

Samozřejmostí je všech 32 licencovaných týmů, s kterými můžete projít celý turnaj od skupinové fáze až po moskevské finále. Objeví se všechny stadiony, unikátní turnajové dresy a skutečná televizní prezentace (barvičky a font u skóre, styl střihu u opakovaček, však to znáte). Tvůrci se chlubí, že to všechno půjde projít v módech Online Friendlies a Online Tournament, ale hodně bych se divil, kdyby neexistovalo vyžití pro jednoho hráče.

Kdyby se vám chtělo hrát za některý z týmů, který se na MS nedostal, máte tu možnost díky módu Custom Tournament. Můžete tak vytáhnout Gigiho Buffona na poslední velký turnaj, o který ho v baráži okradli nepřející Švédové, nebo do Ruska poslat náš nároďák a stvořit vítěznou alternativní realitu, která je příliš neuvěřitelná i pro ten nejstřelenější fantasy román.

zdroj: Vertical Entertainment

Do online kartičkového módu FIFA Ultimate Team přibydou všichni hráči účastnící se šampionátu ve verzích s upravenými statistikami reflektujícími jejich současnou formu. Navíc bude lehce upraven systém Chemistry, takže vaši mezinárodní hráči by spolu měli být lépe sehraní. To vám umožní sestavit konkurenceschopný tým, aniž byste se museli příliš ohlížet na klubovou loajalitu.

A ještě něco. Jestli máte choutky někdy utrácet zlaťáčky za balíčky fotbalových karet, teď je ta pravá chvíle. Stejně jako na minulém Euru totiž za každý koupený turnajový balík zároveň dostanete i běžný balík FIFA 18, takže je to vlastně výhodná koupě dva v jednom (i když pokud to bude vypadat stejně jako před dvěma lety, turnajoví hráči po moskevském finále zmizí). A FUT také přivítá největší ikony historie Mistrovství světa, například geniálního Brazilce Ronaldinha.

FIFA 18 zdroj: tisková zpráva

To všechno dorazí na všechny platformy, tedy PC, PlayStation 4, Xbox One a Switch, 29. května.

Nejnovější články