Filmový The Order: 1886 vás zavede do Viktoriánského období
zdroj: tisková zpráva

Filmový The Order: 1886 vás zavede do Viktoriánského období

11. 6. 2013 6:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

Ready at Dawn je studio, které má za sebou primárně handheldové hry. Pro Sony udělali hlavně God of War: Chains of Olympus a Ghost of Sparta. Teď se ale na tiskové konferenci Sony vytasili s naprostou novinkou, The Order: 1886. Gameplay jsme neviděli, ale filmeček, který vypadal pomalu jako render, byl z herního enginu. Tématicky připomínal něco mezi Thiefem, Assassin’s Creed a Dishonored a hned ze začátku konference zaujal.

The Order: 1886 se totiž neodehrává v blízké budoucnosti, ale jak název napovídá, v ne zase tak vzdálené minulosti. Viktoriánský Londýn bude hlavním dějištěm, ve kterém se vy, coby člen elitního řádu rytířů, budete účastnit stoleté války, která má navždy změnit historii. Příliš historicky akurátní ale The Order nebude - vývojáři se chtějí zaměřit na vyprávění alternativní historie, ve které vedle sebe existuje technologie společně s nadpřirozenými prvky.

Nepřátel se budete zbavovat pomocí zbraní a gadgetů, které v té době neexistovaly a ani existovat nemohly, ale realismus samotných herních prvků by vám měl dodat pocit, že by měly všechny tyhle věci do daného zasazení patřit. I přesto se bude ale do jisté míry vycházet z reálných historických událostí, postav a míst, ovšem s lehkým mytologickým hávem.

...

Vývojáři se také chlubí speciálními filmovými postupy, skrze které vám chtějí naservírovat ještě lepší zážitek, než běžná hra. Jaké postupy to jsou a co si přesně představují pod “unikátní filmovou prezentací” je těžko říct ale špatně to nezní. Částečně by se mělo jednat o navození dojmu zrnění a typického filmového vzhledu. The Order: 1886 vyjde exkluzivně pro PlayStation 4. Kdy přesně, se zatím neví.

Dění okolo letošní E3 můžete sledovat v našem E3 2013 speciálu a na videa pak můžete koukat na Games TV.

Nejnovější články