Filmový trailer na World of Warcraft: Legion prozradil termín vydání - nejpozději v září 2016
zdroj: tisková zpráva

Filmový trailer na World of Warcraft: Legion prozradil termín vydání - nejpozději v září 2016

6. 11. 2015 21:51 | Novinky | autor: Adam Homola |

Na letošním Gamescomu oznámený šestý datadisk pro World of Warcraft: Legion vyjde v září příštího roku, jak Blizzard oznámil během právě probíhajícím BlizzConu. Přesněji řečeno vyjde Legion nejpozději 21. září 2016 - když půjde vývoj dobře, dočkáme se datadisku dříve. Jde o nezvyklé oznámení data vydání, ale vývojáři na webu napsali: "očekávané datum vydání je 21. září nebo dříve."

Blizzardu se pomalu daří stahovat dvouletý cyklus vydávání datadisků, ale popravdě, pokud vyjde hra skutečně v září, zas takový rozdíl v tom nebude. Předchozí datadisk Warlords of Draenor vyšel v listopadu 2014, tudíž by rozdíl činil zhruba dva měsíce. Na detaily nového datadisku se podíváme v separátním článku, mezitím se můžete pokochat povedeným trailerem:

zdroj: Archiv

World of Warcraft: Legion nabízí klasický předobjednávkový bonus, díky kterému můžete okamžitě naboostovat postavu na 100. úroveň. Navíc se skrze předobjednávku hry dostanete k nové třídě Demon Hunter o něco dříve než ostatní. Digital Deluxe Edition k tomu nabídne ještě mounta, peta a nějaké ty digitální drobnosti pro Diablo III, Heroes of the Storm a StarCraft II.

Teorie, že by snad mohl nový datadisk vyjít společně s celovečerním filmem Warcraft, tak padá. Legion může vyjít dřív než 21. září, ale na 10. června to pravděpodobně tvůrci nestihnou. Na druhou stranu to asi není potřeba. Pokud se film podaří, naláká do hry nové zájemce i staré odpadlíky. A pár měsíců na to vyjde Legion, který do hry vrátí na krátkou dobu miliony hráčů, tak jako se to podařilo Warlords of Draenor.

Nejnovější články