Flotilu vesmírné onlineovky Star Conflict rozšířila speciální inženýrská loď
zdroj: tisková zpráva

Flotilu vesmírné onlineovky Star Conflict rozšířila speciální inženýrská loď

2. 7. 2017 11:15 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Vesmírná onlineovka Star Conflict sice nepatří mezi nejhranější hry současnosti, ale své věrné publikum rozhodně má. Tvůrci ze studia Star Gem proto hru dále rozšiřují, zrovna nedávno o obsah DLC Engineer Evolved, které přináší spoustu novinek. Třeba o další typ „evoluční“ lodi, která se vám vyvíjí pod rukama. Souběžný update však navíc vylepšuje systém herního trhu.

Nová loď Waz’Got je inženýrský koráb. To znamená, že s ní nejspíš nevyhrajete mnoho přímých soubojů, ale jako podpůrný člen týmu budete k nezaplacení. Navíc si do ní můžete nastrkat velké množství modulů, a přizpůsobit tak její funkci svému oblíbenému hernímu stylu.

Některé kousky vám nadělí zcela unikátní schopnosti – například posbíráte součástky zničených protivníků i spojenců a přímo na místě z nich vytvoříte armádu bojových dronů, co vás zároveň opravují. Celkem užitečně zní také přitahovací modul, kterým můžete vytáhnout některého spojence z obtížné situace, která by jinak skončila jeho spektakulární explozí. A kdybyste si místo altruismu chtěli spíš trošku zasobčit, můžete své lasery namířit na přátelské lodě, a tím si doplnit zdraví i štíty. Jejich ztráta je vaší výhodou.

zdroj: Archiv

Nejnovější články