For Honor dostává nové módy, čínské bojovníky a hezčí vizuál
zdroj: tisková zpráva

For Honor dostává nové módy, čínské bojovníky a hezčí vizuál

18. 10. 2018 14:30 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Dát For Honor zdarma úplně všem zájemcům během letošní E3 se asi vyplatilo. Počty hráčů sice opět razantně padají, ale i tak u hry právě v této chvíli vysedává na 9 tisíc hráčů (v srpnu se maximální počet souběžně hrajících hráčů vyškrábal na krásných 216 tisíc na Steamu). Ubisoft dělá všem svým věrným radost velkým updatem, který přináší nové válečníky, módy a vizuální vylepšení. Za něco z toho si ale zaplatíte.

Do obsahu zdarma pro všechny patří vylepšená grafická stránka, konkrétně globální nasvícení, nebe, tone mapping a gradace barev. Doufejme, že takové omlazení po roce a půl na trhu bude dostatečné. Hezčí vizuál podporuje nový mód zvaný Breach, ve kterém čtyři hráči brání hrad před druhou, dobývající čtveřicí. Ke slovu se dostanou pasti na jedné straně a beranidlo na druhé.

Pokud se rozhodnete investovat do rozšíření Marching Fire, dostanete přístup k dalšímu, tentokrát PvE módu Arcade. Ten je určený pro jednoho nebo dva kooperující hráče, kteří budou postupně čelit těžším a těžším zkouškám. Ubisoft se chvástá, že tento mód nabízí nekonečnou znovuhratelnost.

zdroj: Archiv

Druhou a poslední položkou v placeném DLC je čtveřice nových bojovníků z Číny. Šao-lin je mnich bojující s tyčovou zbraní, Tchien-ti se pokryt brněním vrhá vpřed se zaobleným ostřím, Ťiang Ťün v boji používá naostřenou tyč kuan tao a zabiják Nu-sia se ohání dvěma meči s háky.

Tito čtyři jedinci spadají do nové frakce Wu Lin a majitelé DLC Marching Fire na ně mají dvoutýdenní exkluzivitu. Poté si je bude moct pořídit kdokoliv za 15 tisíc oceli. Oficiální zpráva neslibuje stejný přístup v případě arkádového módu, takže kooperace proti světu pravděpodobně zůstane výsadou placeného obsahu.

Nejnovější články