Forge nakonec nebude novou postavou v Apex Legends, protože ho zabil Revenant
zdroj: tisková zpráva

Forge nakonec nebude novou postavou v Apex Legends, protože ho zabil Revenant

28. 1. 2020 15:13 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Studio Respawn Entertainment si z nás pořádně vystřelilo. V minulém týdnu nám představilo nového hrdinu Forge, mistra v MMA, který to chtěl nandat klaunům v Apex Games. Jeho schopnosti spojené s obrovskou levou prackou jste si měli vyzkoušet už 4. února s příchodem 4. sezóny Assimiliation. Jenže jeho nástup se nekoná jednoduše proto, že byl brutálně zavražděn tajemným Revenantem, který pravděpodobně zaujme jeho místo.

James „The Forge“ McCormick ovládl MMA soutěž Hyper-Fighting Federation a chtěl něco víc. Ve světě Apex Legends jsou tím víc hry Apex, ve kterých se bojuje na život a na smrt do posledního stojícího muže či ženy.

James už se nemohl dočkat, až zazáří před zraky milionů diváků. V jeho posledních chvílích ho skutečně bedlivě pozorovala spousta fanoušků, jelikož k jeho brutálnímu zavraždění došlo během interview v tomto živém vysílání:

Studio Respawn Entertainment se k této tragické události zatím nevyjádřil, jen upravil oficiální stránku hry, kde nyní najdete Jamesovu zašedlou podobiznu s textem: „Nikdy neporažený (až na jednu výjimku)“. Zároveň přímo ve hře můžete narazit na několik odkazů na zesnulého hrdinu.

Robotický Revenant je mezi fanoušky Apex Legends poměrně známou, ale stále velice tajemnou postavou. Náznaky o jeho existenci se tu a tam objeví, třeba v pozadí blogu nebo v datech hry. Fanoušci dokonce vydolovali na stránkách EA jeho obrázek:

Apex Legends Revenant zdroj: tisková zpráva

V tuto chvíli tedy nemůžeme věřit ničemu, ale zbývá jen pár dní do spuštění čtvrté sezóny a skutečný nový hrdina se tedy musí každou chvíli oficiálně představit. A jak na tuto tragickou zprávu asi zareaguje společnost Hammond Robotics, která Forge sponzorovala? Nemá v tom náhodou sama prsty, když vyrábí roboty?

Nejnovější články