Forza Horizon 3 přidává hybridní BMW, prototyp od Fordu i závodní truck
zdroj: tisková zpráva

Forza Horizon 3 přidává hybridní BMW, prototyp od Fordu i závodní truck

4. 1. 2017 12:30 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Forza Horizon 3 po vydání rozšiřuje svůj obsah nejen o nová prostředí v podobě zasněžené Blizzard Mountain, ale taky o nová auta. Při příležitosti oslav nového roku se v rámci balíčku Rockstar Car Pack do hry podívá sedmička nejrůznějších vozidel, například závodní truck Ford Rockstar F-150 nebo luxusní hybrid BMW i8.

Písek a sníh okusí i pneumatiky experimentálního sporťáku 2015 Radical RXC Turbo, který se navzdory relativně nízké váze udrží na každém povrchu. Pokud jste spíš rodinný typ a šílená jízda smrti vás obvykle neláká, můžete sáhnout po Volvo V60 Polestar a bezpečně driftovat v poušti i s nákupem a rodinkou.

Zbývající motorový triptych zahrnuje luxusní a výkonné SUV Bentley Bentayga (pojmenované podle hory na Kanárech, což by se vám mohlo hodit do nějaké vědomostní hry), 30 let starého závodního koně Nissan Skyline GTS-R, a nakonec opravdovou lahůdku – Ford Falcon XA GT-HO. Tenhle australský sedan se dočkal pouze jediného vyrobeného kusu, protože úřady se v roce 1972 zděsily, co by tak výkonné auto znamenalo pro veřejnou bezpečnost.

Tak tady to máte. Sedm nových hraček připravených na svištění mezi dunami a štíty. Přijdou vás buďto samostatně na 7 dolarů, nebo si za 30 můžete pořídit celý Car Pass, který vám zajistí všechny měsíční balíčky od října 2016 až do letošního března.

zdroj: Archiv

 

Nejnovější články