Fox chystá akční komediální seriál Battlefield: Bad Company
zdroj: tisková zpráva

Fox chystá akční komediální seriál Battlefield: Bad Company

9. 10. 2012 11:04 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Vida. Nejen, že se spousta tvůrců, prestiže a nových nápadů přelévá z mainstreamového...

Vida. Nejen, že se spousta tvůrců, prestiže a nových nápadů přelévá z mainstreamového západního kina do mainstreamové západní televize (z níž tu oficiální cestou chytíme pár lepších výškrabků), ale možná se sem přesune i adaptování her. Fox totiž začal pracovat na seriálu Battlefield: Bad Company, který by měl být samozřejmě akční, ale s nemalou dávkou humoru.


Což není zase tak úplně zcestné, když si vzpomenete na první hru a její propagaci. Samozřejmě, vše záleží na míře a stylu humoru, stejně tak se díky tomu může vše propadnout do pekel. Celý projekt zaštiťuje John Eisendrath, který stál za oblíbeným (a dle mne velmi přeceňovaným) Alias. Každopádně, hlavními hrdiny by měli být vojáci z původní hry, kteří se vykašlali na armádu a pokračují v soukromém sektoru.

Obrázek zdroj: tisková zpráva


Brzy se ale vše pokazí, ve chvíli, kdy čtyři hrdinové zjistí, že působí jako čistící jednotka pro důstojníka, který je poslal na mise ne zcela legální. Ten se jich rozhodne na to konto zbavit. Což zní poněkud klišovitě, ale co na tom. Pokud by se podařilo vytvořit dobrý akční/ válečný seriál, který se nebojí drsnějšího humoru, byla by to celkem výhra. Dodejme, že na pozici výkonného producenta je mimo jiných i Patrick Bach z Electronic Arts.

 

Nejnovější články