Funkční tunely, pohodlnější stavění - Transport Fever vylepšil masivní update
zdroj: Vlastní foto autora

Funkční tunely, pohodlnější stavění - Transport Fever vylepšil masivní update

28. 7. 2017 10:40 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Transport Fever si na konci minulého roku od Ládi v recenzi vysloužil ne úplně pěknou pětku. Hra rozhodně měla své mouchy. Jinak by se vývojáři z Urban Games nevrhali do dubnového updatu, který opravoval chyby a přidal systém výhybek. A ani potom jejich snahy neustaly a právě v těchto dnech vydali další update, který se upravuje hratelnost v řadě oblastí.

Pokud překousnete angličtinu s opravdu silným francouzským přízvukem, můžete ve videu níže shlédnout vše podstatné v chodu. Nový patch se opírá o opravdu velkou spoustu herních mechanismů, některé opravuje, jiné vylepšuje a další dělá ještě komplexnější.

Mezi ty opravené můžeme zařadit funkční tunely a vylepšování či mazání ulic a nádraží. Na vylepšovaném úseku již konečně nemizí chodci a vozidla a v případě smazání určitého úseky si umělá inteligence jednoduše najde jinou cestu. Tunely zase skutečně proděraví horu a nabídnout tak realistický pohled skrze ně.

zdroj: Archiv

Značného vylepšení se dočkal mód výstavby. Tratě jdou stavět mnohem blíž budovám díky propracovanější automatické úpravě terénu. Stejně tak můžete v podstatě nalepit tratě k jiným tratím, k silnicím atd. bez typických kolizních problémů. Myslelo se i na pozemní nevlakovou dopravu, které nyní můžete po městě rozmístit body, kterými musí projet.

Ani lodě nebyly v tomto updatu vynechány a konečně se neomezují pouze na jeden druh zboží. To se hodí zvláště u obrovských tankerů, kde si můžete navolit až čtyři různé komodity, ale klidně i všechny stejné. Konec je také náhodnému zboření drahých budov, protože v režimu buldozeru musíte takovou akci ještě jednou potvrdit.

Update přináší hned několik desítek změn, na jejichž kompletní seznam se můžete podívat zde. Snahu vývojářů udělat z Transport Fever co možná nejlepší dopravní tycoon bez dalších investic ze strany hráčů nelze nepochválit. A dokonce to nekončí ani tímto obsáhlým updatem, protože přímo ve videu jsou zmíněny probíhající práce na dalších vylepšeních.

Nejnovější články