Futuristická tahovka Sigma Theory staví hráče do středu dění nové studené války
zdroj: tisková zpráva

Futuristická tahovka Sigma Theory staví hráče do středu dění nové studené války

12. 4. 2016 19:27 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Do vedení špionážní agentury jedné ze zemí světa budoucnosti zasadí hráče titul francouzských Mi-Clos Studios, kteří před dvěma lety vydali výbornou vesmírnou strategii Out There. Jejich druhý titul Sigma Theory ale přinese zásadní změnu. Cílem totiž není přežít nehostinné prostředí otevřeného vesmíru, ale zabránit v rámci další studené války ovládnutí světa jednou stranou či státem.

Ve světě Sigma Theory se objeví technologie, která může v nesprávných rukách zařídit apokalypsu – tajemstvím zahalený vynález Sigma Theory může vymazat národy, zlikvidovat ekonomiku, zajistit nesmrtelnost a vůbec ovládnout celý svět. Jak? K tajemství má přístup jen několik vědců, čili je těžké to říct.

Technologie se samozřejmě nesmí dostat do rukou nepřátelům. Válku tajných služeb je třeba vyhrát a postarat se o to musí právě hráči. Dostanou k ruce diplomacii, drony, možnost vyzkoumat až 30 unikátních technologií, další špionážní výbavu a především jednotku až 50 agentů. Ty půjde vysílat na mise a v reálném čase jim zadávat další rozkazy, které pak agenti plní v rámci tahů. Ano, jde o tahovku...

zdroj: Archiv

Sigma Theory vyjde na PC a mobilech (iOS, Android) v průběhu letošního roku a tvůrci se snaží pozornost ke své hře upoutat i přes přirovnání ke známým seriálům Homeland nebo House of Cards. Jestli přirovnání sedí, nebo je přehnané, uvidíme ještě letos.

Nejnovější články