Games with Gold vám umožní napravit chyby českého národního hokejového týmu
zdroj: tisková zpráva

Games with Gold vám umožní napravit chyby českého národního hokejového týmu

31. 5. 2019 13:11 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Minulá nabídka her z předplatného pro Xbox One a Xbox 360 nepatřila mezi ty nejzajímavější, ale pokud vás láká simulátor The Golf Club 2 Featuring PGA Tour, pak si jej stále můžete přidat do knihovny na aktuální konzoli. Čas máte do 15. června a během té doby se objeví další čerstvá várka.

Z titulku a obrázku už vám jistě došlo, že pomyslným tahounem červnové čtveřice je NHL 19. Vzhledem k nedávno skončenému mistrovství světa v hokeji a aktuálnímu finále ve Stanley Cupu se přihrávka od Xboxu v podobě nejnovějšího herního NHL hodí. Obzvlášť když jde o výborný díl série, který si můžete přidat do knihovny Xboxu One od 1. do 30. června.

Od 1. do 15. června si na obou Xboxech můžete zavzpomínat na jednu z nejlepších her v historii. Jde o první Portal, jehož port se na Xboxu jmenuje Portal: Still Alive a nabízí oproti původnímu Portalu několik nových úrovní. Tahle klasika jednoduše nerezaví. Stále jde o brilantní logickou hru.

zdroj: Archiv

V době od 16. do 30. června bude opět na obou konzolích dostupná Earth Defense Force 2017 (minulý měsíc jste dostali o čtyři roky mladší Earth Defense Force: Insect Armageddon). Navzdory jménu jde o 12 let starou hru, na které se zub času silně podepsal. Ale ani tehdy nešlo o žádný zázrak, což dokazuje naše tehdejší recenze za 4 body. Bezmyšlenkovitá akce se chtě nechtě brzy zají.

A poslední hrou červnové nabídky Games with Gold, kterou můžete brát od 16. června do 15. července pouze na Xboxu One, je akční plošinovka Rivals of Aether. Hra pracuje se čtyřmi živly (oheň, voda, vzduch, země) a kromě příběhové kampaně vás pošle v kooperaci do propasti anebo poštve proti sobě v online multiplayeru.

Nejnovější články