Gearbox příští týden odhalí hru související s Bulletstormem a/nebo Duke Nukemem
zdroj: tisková zpráva

Gearbox příští týden odhalí hru související s Bulletstormem a/nebo Duke Nukemem

19. 3. 2019 14:50 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Příští týden se uskuteční herní výstava PAX East, na kterou si mnozí vydavatelé nechávají své trumfy. Patří mezi ně i Gearbox, který už několik dní láká pomocí obrázků na oznámení několika her, mezi kterými by se mohlo objevit i Borderlands 3. Nejnovější lákadlo pak poukazuje na dvě hry z titulku. Dočkáme se snad pokračování jedné z nich nebo rovnou crossoveru?

Když nyní zavítáte na oficiální Twitter Gearboxu, uvidíte několik příspěvků s jedinou větou: „Time to tease another game for PAX,“ neboli že nastal čas nalákat fanoušky na další hru, která se představí na výstavě. Klíčové je slovo „další“, které v podstatě říká, že každý z obrázků ukazuje na jinou hru (i když by jich víc mohlo sedět na Borderlands 3).

Nicméně poslední z teaserů zachycuje dvě postavy z různých her. Vpravo všem jistě dobře známý Duke Nukem a vlevo Ishi Sato, komplic hlavního hrdiny z akční střílečky a kopačky Bulletstorm. Věta v popisu se ale nezměnila, obrázek má stále poukazovat na jedinou hru.

Nabízí se tedy pokračování Bulletstormu, které bych osobně uvítal všemi deseti. Stejně tak připadá v úvahu pokračování Duke Nukema, které, kdyby se vzalo za správný konec, by rovněž mohlo potěšit.

A pak je tu možnost spojení obou světů, když už se obě hry střetly na jednom obrázku. Už se tak jednou stalo díky Duke Nukem DLC pro remaster Bulletstormu. Na spojení by mohl poukazovat i předchozí obrázek anglického spojovníku „&“, pokud bychom ignorovali citovanou větu o unikátnosti her.

Nicméně jsou zde dvě zvláštnosti. Proč Dukovi nečelí hlavní postava Bulletstormu Grayson Hunt a proč je Sato zrcadlený? Původně je totiž tato strana jeho těla nehezkým kyborgem, nicméně v obrázku je to obráceně.

Na odpovědi musíme počkat do příštího týdne. Jaké jsou vaše tipy a přání ohledně případného pokračování jedné z her nebo jejich propojení?

Nejnovější články