God of War dostane mód New Game+
zdroj: tisková zpráva

God of War dostane mód New Game+

9. 8. 2018 15:45 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Vylepšovat God of War je jako nosit dříví do lesa nebo vytesávat do Kratova mramorového těla další vypracovaná svaliska, a přesto se vývojáři nepřestávají snažit svoje téměř dokonalé akční RPG (desítková recenze) posunout ještě dál. Výsledkem je nový mód New Game+, který vám po dohrání umožní projít hru znovu od začátku s veškerým svým vybavením a proti mocnějším nepřátelům.

Nejprve tedy musíte dohrát hru na jakoukoli obtížnost, ale pak se vám zpřístupní tak smrtící mytologická Skandinávie, jakou jste ještě neviděli. Sice si můžete nechat svoje schopnosti, talismany i brnění, ovšem během svého putování naleznete další, ještě silnější, a taky novou surovinu „Skap Slag“, díky které si můžete výbavu dál vylepšovat.

Vaši sokové taky nezahálejí. Kromě většího počtu životů a ran, které vás kousnou tvrději než kdy dřív, budou mít v záloze i nespecifikované nové triky. I hráči, kteří se dopodrobna naučili všechna jejich komba a ataky, tak možná budou překvapení, čemu všemu se budou muset vyhýbat.

Pro ty nejzkušenější dobrodruhy, kteří už Kratův a Atreův příběh znají nazpaměť od začátku do konce, přibyde ještě možnost přeskakovat příběhové filmečky a věnovat se výhradně akci. Pro první hraní bych to rozhodně nedoporučoval, ale pokud je vaší hlavní motivací nahrabat ještě lepší kořist a zmlátit silnější trolly a bohy, bude se vám přeskakování hodit.

Celý update dorazí 20. srpna a pro všechny majitele hry bude pochopitelně zdarma.

zdroj: Archiv

Nejnovější články