GOG nabízí výměnu nepodporované krabicovky za digitální verzi a slevu na spoustu ruských her
zdroj: tisková zpráva

GOG nabízí výměnu nepodporované krabicovky za digitální verzi a slevu na spoustu ruských her

2. 4. 2015 14:30 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

GOG se činí a krom nedávného prodloužení lhůty na vrácení omylem zakoupené hry nabízí další uživatelsky příjemnou službu - majitelům krabicových verzí her s již nepodporovaným typem DRM umožní aktivaci těchto titulů na GOG s pomocí původního CD klíče. Namísto krabicovky s otravnou ochranou získá uživatel digitální verzi bez DRM, navíc upravenou pro chod na moderních strojích a operačních systémech. Nabídka se zatím týká jen několika titulů, ale časem by se měla znatelně rozrůst.

Krabicovku za digitální verzi na GOG si zatím mohou vyměnit majitelé her S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat bez ohledu na to, v jaké zemi kteroukoli z her zakoupili. Hráči z Ruska si pak ještě mohou aktivovat digitální verze her Mount and Blade: Warband, Mount & Blade: With Fire & Sword a Eador: Genesis. Návod, jak při aktivaci postupovat, najdete na této stránce, kde zároveň provedete samotnou aktivaci.

Krom výše uvedené služby, která bude možná ještě hodně užitečná, slaví GOG spuštění ruské verze stránek a při té příležitosti nabízí s až 75% slevou přes třicet her původem z Ruska. Karel Drda by vám možná o ruských hrách řekl něco nepěkného, ale možnost pořídit si za pár šupů povedené a často unikátní hry jako Death to Spies, Blitzkrieg 2, Pathologic, Silent Storm, Cossacks nebo Vangers si spíš nenechte ujít, pokud už je nevlastníte.

Navíc se i díky promo akci na ruské hry objevily v nabídce GOGu nově hry Galactic Assault: Prisoner of Power, Sea Dogs, kompletní verze Wings of Prey nebo Pilot Brothers.

Nejnovější články