GOG nabízí za babku strategické série X-COM a Railroad Tycoon
zdroj: tisková zpráva

GOG nabízí za babku strategické série X-COM a Railroad Tycoon

29. 3. 2016 16:57 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pokud se vám zdá, že na GOG v poslední době nevycházely žádné „staré dobré hry,“ máte pravdu. Situace se však mění s vydáním jedenácti titulů ze stáje 2K Games, mezi kterými nechybí X-COM, Railroad Tycoon a Freedom Force hry. V prvních dnech jsou navíc všechny dostupné s výraznou slevou.

U příležitosti vydání na GOG jsou hry dostupné v balíčcích a navíc ve slevě. V Railorad Tycoon balíku najdete druhý a třetí díl a k tomu Sid Meier's Railorads! X-COM balíček naproti tomu obsahuje kompletní sadu titulů včetně X-COM: UFO Defense, X-COM: Terror from the Deep, X-COM: Apocalypse, X-COM: Interceptor a X-COM: Enforcer.

Balíček Freedom Force obsahuje první díl a Freedom Force vs. Third Reich, a jenom Sid Meier's Pirates! z roku 2005 je dostupná samostatně, bez kamarádů. Stejně jako v nabídce GOG chybí první díl Railroad Tycoon, nefiguruje v ní ani původní Pirates! hra.

Momentálně jsou všechny hry a z nich vytvořené balíčky dostupné s výraznou slevou – Railroad Tycoon je k mání s 66% slevou za 7.77 euro. Freedom Force hry vás vyjdou 3,58 euro, za kompletní balík X-COM her zaplatíte 6,95 euro a Sid Meier's Pirates! pořídíte za 4,49 euro.

Slevová akce potrvá do 5. dubna, takže máte dost času se rozmyslet, které hry si buď chcete zahrát, nebo je nutně potřebujete ve své sbírce, přestože je možná vůbec hrát nebudete.

Nejnovější články