GOG zlevňuje nejžádanější hry z uživatelských seznamů přání
zdroj: tisková zpráva

GOG zlevňuje nejžádanější hry z uživatelských seznamů přání

17. 4. 2018 11:17 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

„Co by si naši zákazníci asi tak přáli?“ ptali se sami sebe hlavouni služby GOG. A pak jim došlo, že to přece vědí – vždyť mají k dispozici seznamy přání všech uživatelů! A tak si připravili slevu, do níž nastrkali všechny nejžádanější kousky. Pravda, nejsou to vždy úplně masivní škrty, třeba taková Divinity: Original Sin II je zlevněná jen o 15 procent na cca 38 eur. Ale kdo má chuť doplnit svou knihovničku o populární kousky, ten má vynikající příležitost.

Pojďme se tou hromadou asi 150 her společně probrat, nebo aspoň odhalit její nejlákavější kousíčky. Třeba takový Zaklínač 3 si sice už pěknými pár slevami prošel, ale za 20 eur to pro opozdilce rozhodně není špatná koupě. Ovšem jsou tu i starší RPG klenoty, například Baldur’s Gate II: Enhanced Edition za 4 eura, případně remaster Planescape: Tormentu (alias nejlepší hry VŠECH DOB) za 7 eur. Jeho pokračovatele Torment: Tides of Numenera si můžete koupit za 22 a půl eura.

Pro hráče, co si rádi zapřemýšlí, tu jsou výborné Shadow Tactics: Blades of the Shogun, naše nejlepší strategie roku 2016, v padesátiprocentní slevě za 14 eur, nebo třeba puzzlárna The Witness za eur 15. SuperHot seženete také za polovic, tedy 11 a půl eura, a kdybyste se octli v obzvlášť masochistické náladě, za 14 eur na vás čeká podle všeho dost příšerná Syberia 3, která v naší recenzi dostala čtyřku. Docela by mě zajímalo, co vůbec dělá v tomhle velmi úctyhodném seznamu. Nejspíš si ji dost lidí zapomnělo vyhodit ze seznamu přání.

Ale jinak je tu vážně všechno, co vás napadne. Úžasná Bastion za 3 eura? Neberte to. Legend of Grimrock II za 8 je taky fér. A Darkest Dungeon za stejnou částku… Na své si až do 23. dubna na GOG přijde opravdu každý, takže pokud vám v peněžence zbývá pár drobných a v srdci hoří touha po dalších skvělých hrách, zamiřte buď na domovskou stránku, nebo rovnou na dlouhatánský seznam všech zlevněných her.

Nejnovější články