Grim Dawn rozšíří datadisk Forgotten Gods s nekonečným dungeonem a novým povoláním
zdroj: tisková zpráva

Grim Dawn rozšíří datadisk Forgotten Gods s nekonečným dungeonem a novým povoláním

1. 3. 2019 10:58 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Povedená diablovka Grim Dawn před třemi dny sice oslavila třetí narozeniny, ale nepřestává se rozrůstat. Tvůrci z Crate Entertainment příští měsíc vydají další velké rozšíření Forgotten Gods, které co do obsahu šlape na paty předchozímu Ashes of Malmouth, ale navrch přihazuje úplně nový mód.

Dominantou rozšíření Forgotten Gods je nová třída Oathkeeper, kterou můžete skombinovat s každou z předchozích. Oathkeepery naplňuje nezměrná zuřivost, kterou v plné míře doceníte obklopení nepřáteli. Detailní popis schopností této třídy naleznete zde.

Druhou předností nového DLC je mód Shattered Realm, do kterého se vydáváte opakovaně pro nahrabání lootu. Čím hlouběji se do něj ponoříte, tím větší odměnu si můžete odnést, ale samozřejmě riskujete ztrátu všeho. Tato říše je zároveň velmi nestabilní, takže vás nenechá potloukat se v ní moc dlouho.

zdroj: Archiv

Rozšíření není žádný drobek, o čem svědčí i zbylé novinky – nová kategorie očarování, masivní příběhová kapitola, několik nových prostředí a transmutací, úpravy obtížnosti, čtyři nové frakce, devět konstelací hvězd, desítky nových bossů a další. Obrázek níže nabízí přehledné srovnání obsahu základní hry a obou velkých rozšíření.

Forgotten Gods pro Grim Dawn vychází v březnu a k jejímu hraní vám nestačí jen základní hra, ale potřebujete i první DLC Ashes of Malmouth. Z jeho ceny můžeme odhadovat, že nejnovější rozšíření by mohlo stát kolem 18 eur.

Grim Dawn: Forgotten Gods zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články