Gwent spouští nový mód Aréna, složíte si v něm balíček z náhodných karet
zdroj: tisková zpráva

Gwent spouští nový mód Aréna, složíte si v něm balíček z náhodných karet

1. 3. 2018 11:04 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Podepsat kontrakt s Gaunterem O’Dimmem se, jak známo, nevyplácí. Tenhle chlapík se holedbá, že lidem splní každé přání, čestné skautské, nehledejte v tom žádný háček. Jenže pak vám v nestřežené chvíli vrazí vařečku do oka. Jeho nejnovější nabídka je ovšem až příliš lákavá na to, aby se dala jednoduše odmítnout. Do Gwentu totiž právě vstupuje nový mód Aréna.

Pokud jste hráli Hearthstone, pak vás tady nic moc nepřekvapí. Složíte si balíček postupným výběrem vždy ze čtyř různých možností, přičemž nejste nijak limitováni ani vícero kopiemi konkrétní karty, ani jejich vzácností. Nabídka sestává ze všech kartiček, tedy i těch, co nemáte ve sbírce, a v Aréně bude možné namixovat i balíčky z více armád. Tu si vezmete něco od Scoia’tael, tu něco od monster, a do toho přidáte špetku Severních království.

Výsledkem bude 26 karet a jeden lídr. S tím, co si vyberete, se následně vydáte soupeřit s ostatními hráči, a celé to může dopadnout jen dvěma způsoby. Buď devětkrát vyhrajete a hra vás zahrne odměnami, nebo ještě předtím třikrát prohrajete a… no, ona i prohra zahrnuje nějaké to zahrnování, ale odměn bude tím míň, čím dřív budete z Arény vyřazeni.

zdroj: Archiv

Výsledkem by měl být výrazně nepředvídatelnější herní mód, kde se ke slovu dostanou i karty, které byste třeba jindy nepoužili. Náhodná nátura skládání balíku znamená, že se nemůžete spolehnout na zabijácká komba, protože co když vám nepřijde nutná druhá polovina? Univerzální karty silné samy o sobě a využitelné v každé situaci budou v tomhle případě užitečnější.

Vstup do Arény ovšem není zdarma. Za podpis Gaunterova kontraktu platíte novou měnou, tzv. zrcadlovými úlomky. Za jeden úlomek dáte buď dva dolary, nebo 150 Ore, což opět silně evokuje cenu Arény v Hearthstone. Za balíček dáte 100, za Arénu o 50 víc, ale s potenciálem na další odměny. A pokud se do hry přihlásíte do 7. března, čekají na vás tři zrcadlové úlomky zdarma.

zdroj: Archiv

Nejnovější články