Hardcore simulace Spintires: MudRunner dostane nový obsah, chystá se do Ameriky
zdroj: tisková zpráva

Hardcore simulace Spintires: MudRunner dostane nový obsah, chystá se do Ameriky

18. 5. 2018 9:45 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Unikátní simulátor lesní těžké techniky Spintires se loni na podzim po nepříjemných sporech mezi vývojáři a vydavatelem (viz článek a článek) dočkal nové lepší verze MudRunner, která sice stále má své mouchy (viz naše recenze), ale i tak jde o jedinečný zážitek. Tvůrci o svůj produkt navíc hezky pečují bezplatnými balíčky se zajímavým obsahem a mají docela velké plány do budoucna.

V únoru se všichni majitelé bahenní lázně s příchutí nafty dočkali prvního updatu, který Spintires: MudRunner obohatil o novou mapu The Valley, trojici nových vozidel a dlouhý zástup jejich vylepšení (náhradní pneumatiky, kanystry, opravné sady, nové přívěsy atd.). 29. května očekávejte druhý update s podobně vítaným obsahem na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nová mapa nese název The Ridge, což vám jistě napoví, že jde o pravý opak The Valley. V překladu Údolí tak bude doplněno Hřbetem, který se táhne napříč celou pobřežní mapou. Pro hráče to znamená jediné – pořádnou výzvu.

Spintires: MudRunner zdroj: tisková zpráva

Buď se vám totiž cesta skrz mapu pořádně protáhne, když se pokusíte vrcholky objet, nebo si slušně máknete při jejich přejezdu. S tím vám pomohou dvě nová vozidla, konkrétně dva odlišné traktory. B-6A je malý, lehký traktůrek, kterým možná jezdil váš děda, zatímco D-538 je zelené monstrum, které se v průběhu času naučilo tahat letadla (možná, vypadá tak).

Tentokrát se netěšte na nové přídavky k již existujícím vozidlům, ale na úplně nový herní mód specifický pro mapu The Ridge. Nazývá se Scavenging a jde v podstatě o ztížení dosavadní práce lesníka. Dřevo už totiž nenajdete na předem daných stanovištích, ale náhodně rozházené po mapě ve třech oblastech. Už chápete, jaké trable hřeben hor přináší?

Závěrem už jen ty velké plány do budoucna. Studio před časem oznámilo práci na velkém rozšíření s pracovním názvem Spintires: MudRunner USA. Kromě zasazení do Severní Ameriky nemáme žádné další informace. Tvůrci momentálně jednají o licencích tamějších strojů a dá se vytušit, že toto DLC už budete muset zacvakat.

A je tu ještě poslední zpráva, díky níž plesá moje úchylné srdíčko sahající po simulaci čehokoliv. Spintires totiž patří mezi mé oblíbené kousky a možná víte, že na Nintendo Switch nedám dopustit. 1+1=2… Studio Saber Interactive má vedle bezplatných updatů a amerického rozšíření čas ještě na portování hry na tuto malou konzoli. Data vydání týkající se dvou posledních odstavců zatím nemáme, ale natěšení roste.

Nejnovější články