Help Will Come Tomorrow vás vezme na Sibiř během první světové války
zdroj: tisková zpráva

Help Will Come Tomorrow vás vezme na Sibiř během první světové války

26. 9. 2019 15:25 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Píše se rok 1917 a Evropou zmítá první světová válka. To je ale to poslední, co vás bude ve hře Help Will Come Tomorrow zajímat. Při cestě vlakem po transsibiřské magistrále doslova narazíte na překážku. Neštěstí přežije jen hrstka lidí, kteří vytvoří nesourodou skupinku a společně se pokusí přežít drsnou divočinu. Spoléhají jen a pouze na vaši pomoc shůry.

Chce to tábořiště, ohniště, přístřešek, jídlo, naději. Vypadá to, že většinu času budete zírat na zdrcené přeživší, kteří si krátí čas při čekání na spásu tím, že se navzájem poznávají a snaží se zútulnit si své nové obydlí.

Je potřeba udržet morálku v únosných mezích, nenechat nikoho prochladnout, nakrmit a napojit žadonící žaludky. Zároveň ale nechcete moc vyčnívat. Nevíte, kde přesně jste a nepřítel by mohl být blízko.

zdroj: Klabater

Abyste přežili, vyrážíte do divočiny pro různé zdroje, ze kterých si doma vyrábíte nové předměty a provizorní nábytek. Každý z přeživších má jistou povahu, pochází z určité třídy společnosti a nebude tedy jednoduché najít společnou řeč a přátelství.

Help Will Come Tomorrow se docela podobá hře Dead in Vinland, ve které jste se podobným způsobem starali o vikinské trosečníky. Ještě aby dopadlo stejně dobře i hodnocení. Pomoc bohužel nedorazí zítra, ale až v prvním čtvrtletí příštího roku na PC, PlayStation 4, Xbox One a Switch.

Nejnovější články