Hezčí a obsahově kompletní verze survival sandboxu State of Decay vyjde na Xbox One
zdroj: tisková zpráva

Hezčí a obsahově kompletní verze survival sandboxu State of Decay vyjde na Xbox One

29. 8. 2014 19:00 | Novinky | autor: Adam Homola |

Aby těch remaků, remasterů a definitivních edic nebylo málo, připojí se k nim i survival sandbox State of Decay. Hra úspěšně debutovala na Xbox 360 loni v červnu a příští rok na jaře vyjde v notně vylepšené verzi pro Xbox One. Dítko vývojářského studia Undead Labs se na Xbox One představí v rozlišení 1080p a s pořádně vylepšenými animacemi i efekty. O frameratu nepadlo ani slovo - vysněná "šedesátka" se zřejmě v tomto případě zřejmě konat nebude. Náhradou nám budiž vylepšená grafika.

State of Decay: Year One Survival Edition nabídne základní hru i všechny doposud vydané DLC i updaty, včetně Breakdown a Lifeline. Vývojáři si zatím nechali některé detaily o nové edici pro sebe, protože se prý můžete těšit i na fungl nový obsah. O něm však zatím neřekli vůbec nic konkrétního.

zdroj: Archiv

Do jara 2015 mají tvůrci času dost a mezitím se můžete podívat na video, ve kterém vám State of Decay: Year One Survival Edition představí Larry Hryb (Major Nelson) a šéf Undead Labs Jeff Strain v až podezřele prázdné kanceláři.

Během videa navíc několikrát dojde i na "nenápadné" pomrknutí o světlé budoucnosti značky State of Decay a pěkném vztahu s Microsoftem, takže na dalším dílu (zřejmě pro Xbox One) se už bezpochyby pracuje...

Nejnovější články