Hitman 2 odhalil všechny nové lokace včetně Nového Zélandu
zdroj: tisková zpráva

Hitman 2 odhalil všechny nové lokace včetně Nového Zélandu

24. 10. 2018 11:26 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Agent 47 je opravdový světoběžník. V každém díle se vydává do nových exotických lokací a užívá si místních atrakcí, většinou cílů, které je nutné kreativně zneškodnit. Minule jste se v jeho kůži podívali do Francie, Itálie, Maroka, Thajska, USA a nakonec do Japonska, a chystaný Hitman 2 se nechce nechat zahanbit. I když je pravda, že se tentokrát trošku nudně vydáte dvakrát do Ameriky.

Naštěstí to aspoň budou dvě výrazně odlišné zámořské oblasti. O automobilovém závodě v prosluněném Miami už jste dost možná slyšeli, ale Whittleton Creek je novinka – a to dokonce taková, že ve skutečném světě vůbec neexistuje. Jde o smyšlené, poklidné předměstí někde ve státě Vermont, kde si lidé tiše užívají života a nikdy se tam neděje nic nekalého. Ačkoliv… co by tam potom Agent 47 dělal, že?

Další smyšlenou lokací je tajemný ostrov Sgàil v severním Atlantiku, prý jedno z nejutajenějších míst na celém světě. A vymyšlený je i rakouský Himmelstein, který se ale objeví jen v odstřelovačské výzvě Sniper Assassin.

zdroj: Archiv

A teď zpátky do reality. Kolumbijská džungle, kde se budete potýkat s drogovými gangy, se už v několika videích představila. Co byste však řekli na indickou Bombaj? Mraveniště malých uliček a ohromného počtu lidí nabídne zase úplně jiný zážitek než odlehlá útočiště plná ozbrojených padouchů.

No a nakonec tu máme místo, na které se osobně těším asi nejvíc. Vždycky jsem se chtěl podívat na Nový Zéland a díky Hitmanovi 2 se mi to konečně podaří. Bohužel asi nebudu moct nikoho odprásknout ve Dně pytle, ovšem plážová destinace Hawke’s Bay zní taky dobře. Navíc se odehrává během romantické, měsícem osvětlené noci.

Můžete si být jistí, že se s Adamem novému Hitmanovi podíváme na čárový kód v další sezóně našeho kompetitivního LongPlaye. Která nešťastná mapa se asi stane novým Marrákešem?

Nejnovější články