Hlavní tvář God of War her se vrací s šílenou online střílečkou Drawn to Death
zdroj: tisková zpráva

Hlavní tvář God of War her se vrací s šílenou online střílečkou Drawn to Death

6. 12. 2014 23:54 | Novinky | autor: Petr Poláček |

David Jaffe si udělal jméno jako jedna z nejvíce viditelných veřejných tváří prvních dvou God of War her, v Americe je oblíbený kvůli práci na sérii Twisted Metal, ale od chvíle, co odešel ze Sony, se připomíná hlavně svými expresivními blog posty. Calling All Cars! byl propadák, následujících pět let Jaffe nic neudělal, Twisted Metal z 2012 nebyla zrovna úspěšná hra, ale v Sony zjevně věří na staré kontakty. Snad proto Jaffe přesvědčil Sony, že by se firma měla podílet na vývoji hry Drawn to Death, což je (velmi zjednodušeně řečeno) arkádová online střílečka/akce pro PS4 s šílenou (v dobrém slova smyslu) stylizací, šílenými zbraněmi a šíleným tempem. Však uvidíte sami na záběrech videa.

Možná si proklamované originální prvky odvodíte z videa, pro jistotu ale zmíním, že základním módem hry je free for all deathmatch pro čtyři hráče (nebudou chybět ani týmové a jiné módy), kteří musí mít rychlé reakce, protože hra připomíná klasické multiplayer střílečky staré školy. Jaffe zároveň tvrdí, že důležité je zvládnout orientaci v prostředí a souboje na blízko, protože Drawn to Death obsahuje i prvky bojovky, která se celá odehrává v poznámkovém bloku znuděného teeangera. Ale to už zcela jistě uvidíte sami. 

zdroj: YouTube.com

Na oficiálních stránkách hry se můžete přihlásit do alfy, bety nebo jakékoli verze, do které vás tvůrci pustí. Když se přihlásíte ještě v průběhu PlayStation Experience, máte velkou šanci získat do hry předmět, který už později nebude k dispozici.

Nejnovější články