Hlavním hrdinou akční 2D bojovky Way of the Red je pták… a jeho meč
zdroj: tisková zpráva

Hlavním hrdinou akční 2D bojovky Way of the Red je pták… a jeho meč

22. 11. 2016 11:05 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Až budete příště zasněně s puškou pozorovat oblohu a dumat, kterého ptáčka sestřelíte z nebes tentokrát, dávejte si zatraceně dobrý pozor, aby nebyl červený… a aby neměl meč. Zvlášť druhá podmínka je opravdu velmi důležitá pro vaše dlouhotrvající dobré zdraví. Vezměte si příklad z chudáků záporáků v nové 2D rubačce Way of the Red, kteří jednoho takového ptáčka sestřelili a následně se bleskově rozloučili se životem, protože tenhle opeřený šílenec je plný vzteku a nenávisti… a má meč.

Neustálá akce, frenetické poskakování, sekání, šermování, řetězení komb a speciálních schopností, všeobecné šíření krvavého chaosu… Way of the Red rozhodně není pomalá, přemýšlivá adventurka pro slabé povahy. Milý malý rudý rozzuřený ptáček chce ukončovat životy, prolévat tělní tekutiny, svrhnout zlého krále a získat zpátky svou lásku – a pokud se ho Karel Gott zpěvavě zeptá, kde má hnízdo, pak bude mít Zlatý slavík příští rok nového majitele.

Po cestě vás ovšem čekají i jiní mistři. Takoví, kteří si sami velmi dobře rozumí s ocelovou čepelí. Kromě reflexů a smrtící kreativity tak budete potřebovat nejrůznější triky, jež se můžete naučit od postav skrytých po celém světě. A jakou roli hrají tajemná červená semínka, po kterých touží jak zlý král, tak pták-hrdina? Záhada. K jejímu řešení se můžete dobrat skrze Steam, kde vás Way of the Red přijde na 8 €.  

zdroj: Archiv

Nejnovější články