Horor The Evil Within 2 dostává další obsah zdarma, tentokrát cheaty a novou obtížnost
zdroj: tisková zpráva

Horor The Evil Within 2 dostává další obsah zdarma, tentokrát cheaty a novou obtížnost

30. 10. 2018 11:20 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Tvůrci ze studia Tango Gameworks razí zajímavý způsob podpory The Evil Within 2 po jejím vydání. Nic neoznámí, rovnou do ní vloží nové funkce. Příznivci hororu se tímto způsobem v únoru dočkali pohledu první osoby a nyní si mohou zážitek ještě o něco ztížit. Pokud vás naopak odrazovala akční složka, ale zajímal příběh, jsou vám k dispozici adekvátní cheaty.

O nových funkcích se nedozvídáme oficiální cestou (poslední novinka na oficiálním webu je zmíněný first person mód), ale díky majitelům, kteří hru mají provázanou s účtem Bethesdy. Těm se totiž stáhl update s obtížností Akumu (z japonštiny noční můra) a třemi cheaty, kterými si můžete usnadnit hratelnost.

Jelikož chybí oficiální zpráva, chybí i vysvětlení nové obtížnosti, takže se musíte spokojit s tím, že hru jistým způsobem ztěžuje. Tři nové cheaty naštěstí mají vypovídající označení – nepřemožitelnost, nekonečná stamina a zabíjení na jednu ránu.

zdroj: Vlastní

Hráči, kterým aktuální výzva nestačila, si mohou celé The Evil Within 2 projít znovu s ještě náročnějšími překážkami, zatímco ti, které souboje s nechutnými protivníky odrazovaly, si konečně mohou vychutnat příběh, ať už sáhnou po menší úpravě s nekonečnou staminou, budou nejlepším pistolníkem široko daleko, nebo rovnou projdou bitevním polem bez jediného škrábnutí.

Zatím to vypadá, že bez propojení hry s účtem Bethesdy si novinek neužijete, ale třeba se jich dočkají i ostatní, až je tvůrci (třeba) oficiálně oznámí.

Nejnovější články