Hráče Star Wars: Battlefront II čeká po vydání spousta obsahu zdarma
zdroj: tisková zpráva

Hráče Star Wars: Battlefront II čeká po vydání spousta obsahu zdarma

10. 6. 2017 22:49 | Novinky | autor: Adam Homola |

Star Wars značka byla, vedle sportů, druhým hlavním tématem tiskové konference EA. Téměř půlhodinovou prezentaci z předaleké galaxie si pro sebe urvala letošní Star Wars: Battlefront II, která vyjde 17. listopadu, a nabídne bitvy napříč všemi filmovými érami Star Wars. Ukazuje to nový trailer přímo z hraní, kde uvidíme skoro všechno od Dartha Maula až po Rey a Kylo Rena.

Star Wars: Battlefront II je na tom s podporou po vydání podobně jako Titanfall 2. Hráči tak mohou očekávat pravidelné obsahové přídavky, které je nebudou stát ani dolar. EA nechce placenými DLC drobit komunitu na menší části, a s bezplatným obsahem začne už v prosinci.

První na řadě jsou aktuální postavy, které letos uvidíme i v kině. Řeč je o dvojici Finn a Captain Phasma, chybět ale nebude ani planeta Crait – i tu uvidíme v prosincovém filmu Star Wars: Poslední z Jediů. V rámci stejných tematických balíčků dojde i na vesmírnou mapu nad planetou D’Qar.

zdroj: Archiv

Tím stahovatelný obsah pro druhý Battlefront ale pochopitelně neskončí, a byť zatím nevíme nic bližšího, v průběhu příštího roku bude hra po obsahové stránce jen růst. Zadarmo mají totiž přibývat nové postavy, lokace, vozidla, módy, zbraně apod.

Zástupci EA se při prezentaci dušovali, že se z chyb a slabších stránek prvního Battlefrontu poučili. Kritice hráčů prý bedlivě naslouchali, a tak bude mít druhý díl singleplayerovou kampaň a obsahově mnohem bohatší multiplayer v čele s řadou bezplatných DLC. 

Star Wars: Battlefront II si skrze EA Access a Origin Access zahrajete už 9. listopadu. Hráči, kteří si předobjednají Elite Trooper Deluxe Edition se do hry dostanou 14. listopadu, a všichni ostatní pak 17. listopadu, kdy Battlefront II vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články