Humble Bundle dělá radost milovníkům komiksů s Dark Souls, Assassinem a dalšími
zdroj: tisková zpráva

Humble Bundle dělá radost milovníkům komiksů s Dark Souls, Assassinem a dalšími

12. 4. 2018 12:13 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Ještě jeden takový článek do týdne a budeme vypadat jako ne zas tak tajní agenti skupiny IGN, která vlastní internetový obchod s hrami Humble Bundle. Musím vás ale zklamat. Nejde o ilumináty. Věc se má prostě tak, že Humble Bundle teď nabízí spoustu krásných balíčků, viz včerejší se zaměřením na strategie. Teď se objevil další neméně zajímavý, který nenabízí přímo hry, ale jejich komiksy.

Někdy vás příběh hry baví natolik, že se o něm chcete dozvědět víc například formou novely či komiksu, jindy je naopak tak strohý, že se to podstatné dozvíte právě až pomocí papírové formy. Ať už máte jakékoliv důvody k četbě herní literatury, nemůžete jen tak pohrdnout náloží digitálních komiksů za pár kaček.

Nový Humble Bundle nabízí přes šedesát sešitů různých herních titulů, které vydává Titan Comics. V balíčku naleznete obrázkové příběhy z Dark Souls, Assassin’s Creed, Dishonored, The Evil Within, Warhammer: Dawn of War III, a dokonce Tekken.

Jak už jste jistě zvyklí, i tento balíček je rozdělen na tři části. Za pouhý dolar dostanete PDF, EPUB a CBZ verze tří různých příběhů Assassina a po jednom Dishonored a The Evil Within, každý o 4-5 sešitech. Další úroveň s dalšími komiksy stojí 8 dolarů, a ta nejvyšší stále přijatelných 15.

V podstatě jen dva komiksy vás přinutí sahat po vyšších úrovních, pokud tedy chcete vědět, jak dopadnou. Assassin’s Creed: Templars se line přes první dvě úrovně a prostě nazvaný Assassin’s Creed dokonce napříč všemi třemi. Pokud nejste zcela přesvědčeni, můžete nakouknout na první stránky libovolného komiksu a rozhodnout se na jejich základě.

Nejnovější články