Humble Bundle nabízí Europu Universalis IV se 17 DLC za cenu jednoho rozšíření
zdroj: tisková zpráva

Humble Bundle nabízí Europu Universalis IV se 17 DLC za cenu jednoho rozšíření

22. 1. 2020 16:50 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Pokud se vaše peněženka ještě nevzpamatovala z vánočního šílenství, ale nejradši byste si i tak udělali radost nějakou hutnou strategií od Paradoxu a neomezovali se přitom jen na základní hru, pak vás zachrání Humble Bundle. Europa Universalis IV, které táhne na sedm let, si vysloužila vlastní balíček s pořádnou porcí dodatků.

Není to tak, že by základní Europa Universalis IV byla vyloženě chudá hra. S touto strategií můžete tak či tak strávit stovky hodin. Ale pokud vám v ní budou chybět třeba kozáci nebo nějaký jiný prvek, pravděpodobně ho najdete v jednom ze tří desítek rozšíření.

Pokud byste chtěli vlastnit úplně vše spojené s EU IV a nevyužili přitom slev, Steam by z vás vytáhl nějakých 300 eur, tedy velmi zhruba 7 500 korun. Nový Humble Europa Universalis IV Bundle vám sice nezajistí vše, ale dostanete většinu obsahu v hodnotě 266 dolarů. A to samozřejmě za zlomek této částky.

Pokud jste ke hře ještě nepřičichli, pak vám asi bude stačit první ze tří úrovní bundlu za 23 korun. Dostanete v ní základní hru s rozšířeními Art of War, Res Publica, Wealth of Nations a American Dream plus obsah z předobjednávek a vylepšující balíček extrémní edice.

zdroj: Archiv

O úroveň výš, tedy za 220 korun, se k výše řečenému přidává dalších pět expanzí a na poslední úrovni za 385 korun jsou to ještě další tři rozšíření a tři immersion packy. Když si (pro přehlednost) na kartě hry na Steamu rozkliknete všechny dostupné dodatky, tak v bundlu jsou všechny vydané immersion packy a všechna DLC označená jako Expansion až na Conquest of Paradise.

Pokud vám tedy chybí některý z content packů, kolekcí a zbylých DLC, v aktuálním bundlu je nenajdete. Ale i tak jde o dobrou příležitost pro rozšíření možností základní hry, případně pro její první spuštění. Nabídka bude dostupná ještě 13 dní.

Kromě bundlu s Europa Universalis IV máte ještě den na pořízení balíku s hrami jako Euro Truck Simulator 2, Hollow Knight, Hand of Fate 2, Machinarium, Void Bastards a dalších, čímž přispějete na záchranu hořící Austrálie. Ve třetím a posledním bundlu je kupříkladu Stardew Valley a Samorost 3.

Nejnovější články