Humble Bundle oslavuje rychlost zlevněním závodních her
zdroj: tisková zpráva

Humble Bundle oslavuje rychlost zlevněním závodních her

9. 11. 2018 12:32 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Aby bylo vůbec možné stíhat dnešní uspěchanou dobu, chce to čas od času sednout za virtuální volant a dohnat, co se dá. Pokud čekáte na slevy některých letošních (ale i starších) závodních her, které si nezaslouží vaši pozornost za plnou cenu, Humble Bundle nabízí řešení se slevovou akcí Festival of Speed MK 2.

Nenechte se napálit, první čtyři položky seznamu jsou sice lákavé, ale do slevy nepatří. Předobjednávka dvou verzí chystané Dirt Rally 2.0 a dva early accessy Assetto Corsa Competizione a Kartkraft (slušně vypadající závody motokár) zde naleznete za plnou cenu. Zbytek už ale ničím neklame.

Z letošních novinek s dvoustopými vozidly se do akce dostala například arkáda V-Rally 4, která sice nedokázala naplnit nevysoká očekávání, ale místy zvládla zabavit. 40 eur je však pořád dost, a tak bych být vámi počkal na vánoční akce. Gravel je docela podobný případ, i když zde je aktuálních 20 eur přeci jen přijatelnějších.

zdroj: Archiv

Do slevy se ale dostaly i lepší kousky. The Crew 2 nám sice dech nevyrazila, ovšem možnost zajezdit si s krásnými auty, motorkami, loděmi, letadly a bůhví čím ještě v jedné jediné hře rozhodně stojí za vyzkoušení. Obzvlášť za poloviční cenu.

Podle hodnocení je nejlepší zlevněnou hrou letošní ročník formulí. F1 2018 si od Vaška Rybáře vysloužila devítku s tím, že jde o zlepšení po všech stránkách oproti minulému dílu. V tomhle případě ušetříte 40 % výdajů. Dále jsou ve slevě starší kousky jako první Assetto Corsa (zde), Project CARS 2 (zde), Dirt Rally (zde), nebo třeba GRID 2 (zde). Ve většině případů v akci najdete různé edice jednotlivých titulů a samostatná DLC.

A protože závodění není jen o čtyřech pneumatikách, slevy se týkají i jednostopých žihadel. V případě motorek naleznete zástup letošních arkád a simulací. Silničním motorkám se věnují tituly MotoGP 18 a TT Isle of Man. Oba jsou za polovic a každý nabízí něco úplně jiného.

zdroj: Archiv

Pokud naopak holdujete bahnu a vaše srdce tíhne víc k motocrossu, můžete si opět vybírat ze dvou kandidátů – MXGP Pro a Monster Energy Supercross – The Offical Videogame. I v tomto případě zaplatíte jen polovinu.

Osobně dávám Humblu palec nahoru, i když mi v seznamu silně chybí letošní asi největší milé překvapení v podobě Wreckfestu. Není to sice hra bez chyby, ale na rozdíl od ostatních outsiderů se opravdu povedla. Za tu ale vlastně klidně dám plnou cenu…

Nejnovější články