Humble Bundle rozdává rok starý remake Outcast: Second Contact
zdroj: tisková zpráva

Humble Bundle rozdává rok starý remake Outcast: Second Contact

23. 11. 2018 13:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Remastery jsou už na denním pořádku, ale remaky, tedy od podlahy znovu vyvinuté hry ještě tak často nevídáme. Vzpomenout můžeme skvělého Crashe Bandicoota N. Sane Trilogy, nebo nejnovějšího Spyra Reignited Trilogy. Před rokem jsme touto formou dostali možnost vrátit se na konec minulého tisíciletí k průlomové hře Outcast v remaku Second Contact. A ten je nyní úplně zdarma v obchodě Humble Bundle.

Nemá to žádný háček, žádnou podmínku. Pokud do zítřejšího večera zavítáte na stránku Humble Bundlu, tak si jednoduše přivlastníte celou hru napořád. Bohužel tedy nejde o kód na Steam, jen čistokrevný download pro Windows, ale proč hledět na zuby darovanému koni, že?

Outcast: Second Contact se bohužel nepovedl tak, jak by jeho fanoušci asi chtěli. Pavel Skoták mu v recenzi udělil šestku. Vyzdvihuje grafickou stránku a živý otevřený svět plný příběhu a dialogů, na což jsou dnešní hráči zvyklí spíš u rozmáchlých RPG.

zdroj: Vlastní

Ale má to i své stinné stránky. Postavy se zasekávají o nenápadné hrbolky, zbraně jsou nevyvážené, zásahy neodpovídají skutečnosti, ovládání se prakticky nepřizpůsobilo dnešním standardům… „Na Outcast: Second Contact je příliš vidět, že si s převodem nikdo nedal tolik práce, kolik by bylo třeba, a hráčům je tak prezentována mlhavá vzpomínka na průlomovou hru,“ píše Pavel v recenzi.

Nicméně nedostatky mohou mírně ztratit na váze, když za ně neutratíte ani korunu. Proto není třeba moc rozmýšlet, stáhněte si téměř 6 giga dat a sami zjistěte, jestli má smysl hře věnovat něco kolem dvacítky hodin, které nabízí.

Nejnovější články